MichAelis 5 617 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Wii U to chyba najbardziej niedoceniona (sprzedaż) konsola ever. Sam na półce mam ponad 10 musthave, z czego dwa w folii i Smash jeszcze nie kupione. W przyszłym roku też sporo gier wychodzi. PS4 i One razem wzięte za 3 lata nie będą mialy tylu i TAKICH exów. Gracze=rak branży. Ku.rwa juz sam nie wiem czego trzeba żeby sprzedaż ruszyla jak z 3dsem, który też mial (pipi)owy start. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Jakiś czas temu sprawdzałem sprzedaż wszystkich konsol N i relatywnie kiepska sprzedaż ich stacjonarek, to raczej reguła. Zresztą co się dziwisz, nawet na forum pseudo ogarnięci gracze woleli kupować konsole po 1800-2000 zł w 2013 bez gier i czekać na coś ciekawego do końca 2014 albo lepiej, do 2015 r. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Kontroler od GC do Smasha działa bezprzewodowo? Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 (edytowane) Kontroler od GC do Smasha działa bezprzewodowo? Korzystając z oficjalnego adaptera łączysz się po kablach. Są jeszcze adaptery, dzięki którym łączysz pada do wiilota, wtedy masz prawie bezprzewodowo A dla niezdecydowanych są świetne oferty na brytyjskim amazonie: http://www.nintendolife.com/news/2014/12/white_wii_u_8gb_system_trade_price_has_been_slashed_in_the_uk Edytowane 1 grudnia 2014 przez Ed Hunter Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Swietna oferta, ale jednak wolalem kupic uzywke na miejscu zeby w razie problemow nie bawic sie w wysylki kurierem na gwarancje tylko sobie zajde do sklepu w miescie i im oddam. No i mam wszystkie sprzety czarne wiec biały by srednio pasował. Nie moge sie doczeac az zagram w donkey konga uffffff Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Gratulacje Velius. DKCTF, świetna gra. Właśnie masteruje małpiszona jednego - łatwo nie jest, ale radocha jak cholera. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Misiaczki, jak wygląda sprawa naprawienia Blue Light of Dead? Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Misiaczki, jak wygląda sprawa naprawienia Blue Light of Dead? Chyba tylko serwis niestety. Ciekawe, że jak wpisałem Blue Light of Dead w googlach to przez pierwsze 10 stron (nie 10 pozycji ) wszystkie wyniki dotyczyły PS4, dalej nie sprawdzałem. Mam nadzieję, że częstość występowania tego problemu jest proporcjonalna. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Z tego co wiem to problem dotyczy pierwszych partii wii u tylko. Znajomy chce kupic po taniosci właśnie konsolę z BLoD, dlatego pytam Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Tylko autoryzowany serwis. Szukalem serwisu Wii U w Polsce i narazie zero szczescia, gdzie dzwonie to z usmieszkiem mowia ze wii u sie nie zajmuja. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Wii U to chyba najbardziej niedoceniona (sprzedaż) konsola ever. Sam na półce mam ponad 10 musthave, z czego dwa w folii i Smash jeszcze nie kupione. W przyszłym roku też sporo gier wychodzi. PS4 i One razem wzięte za 3 lata nie będą mialy tylu i TAKICH exów. Gracze=rak branży. Ku.rwa juz sam nie wiem czego trzeba żeby sprzedaż ruszyla jak z 3dsem, który też mial (pipi)owy start. tak samo bylo z gamecubem, masa rewelacyjnych gier a wieszosc graczy miala wy,(pipi)ane ja biore Wii U premium + pro controller na swieta lub po nowym roku, gry pomalu kupuje heh zeby grac w gry z Wii potrzebuje nunchuck i gruche ? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 A to nie jest to samo? Tak, do Wii gierek potrzebujesz wiimota i gruchę, najważniejszy jest wiimote. 1 Cytuj
Meser 12 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Szybkie pytanie od świeżego posiadacza Wii U. Czy w Mario Kart i Mario 3d zagram z drugą osobą przy uzyciu tablet pada i pro controlera? Wiem, że neistety nie ma takie możliwości W New Super Mario U, czy połączenie pro pada i wiilota zadziała? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Za MK8 ci gwarantuje bo sam tak gra m z ziomkiem Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 W Mario 3D World też zadziała tablet + pro controller. Tak właśnie graliśmy z kuzynem. Cytuj
Meser 12 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 (edytowane) Czy w Super Mario U zadziała pro controller plus wiilot? Edytowane 5 grudnia 2014 przez Meser Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Nie. Z tego co widzę musi być tabletopad + wiilot. Dziwna sprawa że pro controller nie działa, nie kumam tego. W 3D World działa pro controller. Tu masz instrukcję obsługi do New Super Mario Uhttp://www.nintendo.com/consumer/gameslist/manuals/WiiU_New_Super_Mario_Bros_U.pdfA tu masz do innych gier http://www.nintendo.com/consumer/manuals/wiiu.jsp Cytuj
wjehu 253 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Hej. Wczoraj nabyłem po zniżce DuckTales Remastered i zostało mi jeszcze trochę grosza na koncie ... Co byście polecili : Shovel Knight czy The Swapper ? ... czy może olać łopatowego rycerza/klonującego się astronautę i kupić NES Remix 1 i 2 ? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Ja od siebie polecam NES Remix - dla mnie super sprawa, niby znane nam klasyki, ale w innym wydaniu. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Shovel Knight, KONIECZNIE! GOTY oldschoolowa platformówka <3 1 Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 30zl drozej masz z Electronic Dreams z Warszawy, sklep ktory ma wieksza renome. No i konsola podrożała już o 100zł ... Dużo osób kupiło i podnieśli cene. No nic, poczekam jak znowu pojawią się zestawy w dobrej cenie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 30zl drozej masz z Electronic Dreams z Warszawy, sklep ktory ma wieksza renome. No i konsola podrożała już o 100zł ... Dużo osób kupiło i podnieśli cene. No nic, poczekam jak znowu pojawią się zestawy w dobrej cenie. W Ultime masz bundla z MK8 za 1150 zł. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 (edytowane) Na Allegro wychodziło mi 1050 zł. Nie kupię za tyle, po prostu. Wolę już poczekać i mieć stówkę na jakąś grę, a może jakaś inna okazja się trafi. Wkurzył mnie fakt, że jeszcze dwa dni temu cena była niższa. Edytowane 5 grudnia 2014 przez Ins Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 To teraz wytłumacz mi mistrzu niby jak to się ma do mnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi