Skocz do zawartości

Wii U - temat dla zielonych w.... temacie

PIKeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wczoraj w mad games kupiłem z kolegą po bundlu z mario kart za 1099zł… tz ja bundle kumpel wymienił karty na mario 3d.

Ogólnie za młodu za nimi nie przepadałem ale taniej w stolicy konsoli nie znajdziesz.

Szczerze polecam bo warto!

Opublikowano

Generalnie z kumple od lat na madgames mówilismy C***Ograjcy ale cena najlepsza, konsole nówki sztuki, świeżo wyjęte ze zbiorczego kartonu, a i o dziwo nawet potargować dało sięi powspominać stare czasu (psx/ps2) :)

Chcieliśmy kupić w ED ( tam kupiłem swoejgo pierwzego x360) ale….

Zadzwoniłem do nich, że u nich konsole są po 1169zł wiem, że mieli ostatnio promocję ( 1079); cena w mad games jest 1099 zróbcie nam taką cena, a jesteśmy u Was za 10min bierzemy parę gier, pady etc… typ przez telefon zaczął naradę po czym oznajmił, że może dać cenę 1130, dziękuje dobranoc z takim podejściem….

Dzisiaj byłem w ED po pro pada niby na stronie jest, że wersja OEM za 169 ale go nie mieli…. Tylko wersja box 199zł więc standart. 

Zelda WW 189zł o targowaniu nie było mowy, więc wyszedłem tylko z padem od nich.

Po drodze wpadłem do arkadi tam jest jakieś stoisko z grami, patrze zelda nówka w folii ( okłada niemiecka, gra ENG) za 155zł. :)

Teraz sam nie wiem w co grać i na którym padzie heh.

Opublikowano

Misiaczki, czy jest jakaś szansa na zdobycie pkt do nintendo clubu  UK, jak sie ma nintendo id na tego samego maila na polske? troche glupio, jakby mi przepadło 1k :(

Opublikowano (edytowane)

Goście, istnieje możliwość nałożenia jakiegoś filterka (opcja jakaś, przytrzymanie odpowiedniego przycisku czy coś) wygładzającego, na snesowe gierki z Virtual Console - kurka pikseloza jest trochu na padlecie WII U.

Na moim snesiku i 14 calowym tv obraz w takim Donkeju Country 2 jest wyśmienity, a tu, na tej samej grze, trochę kłuje w oczy.

Edzia: jednak się raczej nie da. Dla GBA jest taka opcyja, dla Snesika na 99% nie.

Edytowane przez kazuyoshi