kasuro 34 Opublikowano 11 lipca 2013 Opublikowano 11 lipca 2013 Udało mi się zakupić w dobrej cenie dysk od x360, sprzedający pisał że zle wgrał jakieś pliki info.bin . Mam pytanie czy taki dysk mogę używać jako normalny przenośny, nie pod 360 . Jeśli nie to jak wgrać te pliki ?. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 11 lipca 2013 Opublikowano 11 lipca 2013 poszło PW - tutki są na innych forach a nie chcę być posądzony o ich reklame (nie wiem jak to wygląda wg. regulaminu tego forumka) Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 11 lipca 2013 Autor Opublikowano 11 lipca 2013 dzięki za tutki, tylko mam pytanie czy muszę robić to samo by używać dysku jako przenośnego a nie do x360? Nie posiadam PC`ta by zrobić kolejne kroki a ixa sprzedałem parę dni temu i tylko jako przenośny by się nadawał ten dysk. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 11 lipca 2013 Opublikowano 11 lipca 2013 kurczę nie wiem - może wystarczy zwykły format hdd i będzie ok ew. szukaj na stronie producenta programu do naprawy dysków Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi