Berion 207 Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 (edytowane) Zapowiadają, że ma być krótszy od CiT, więc nie wiadomo czy nie dostaniemy czegoś na kształt DLC do ToD, czyli QfB. Oby nie. Edytowane 20 lipca 2013 przez Berion Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 No jak dla mnie QfB to świetny dodatek Muszę nadrobić zalełości z Ratchetami, ale ten nowy design skutecznie mnie odstrasza. Na GC powinniśmy dowiedzieć się większej ilości szczegółów na temat Nexusa. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 (edytowane) A dla mnie nie, ponieważ: - kosztował 70zł co jest ceną kompletnie nieproporcjonalną do jakości i długości - nie można upgrad'eować broni (jak sięgam pamięcią ) - nie ma nowych broni, ani nawet wszystkich - nie ma Game+ - wszystkie obiekty i tekstury były w ToD, nic nowego nie dodali Wyciągacz kasy. Za 10-20zł można się szarpnąć, ale wtedy to był absurd. Edytowane 20 lipca 2013 przez Berion Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 A nie kosztował 55 PLN? Jakoś tak to kojarze. Co do reszty to się zgadzam. Ja dałem za wersję na BD chyba 30 złociszy i przechodziłem go jakieś 6h No, ale wiadomo, że dla każdego coś innego. Najlepszy i tak jest Ratchet 3 Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 No QFB kompletnie nie był wart swojej ceny, ale nie zmienia to faktu, że był super. Chyba nawet bardziej mi się podobał niż ToD (w CiT jeszcze nie grałem)Ale z tego co ktoś zacytował na poprzedniej stronie, to gra jest o wiele większa niż qfb, więc pewnie będzie coś między qfb a pełnoprawną, dużą kontynuacją.Mimo wszystko nadal nie jestem przekonany. Po dwóch poprzednich częściach seria podupadła trochę dla mnie i straciła moje zaufanie. Tutaj widać, że powrócili ze starym desingiem postaci, ale nadal niepokoi mnie fakt, że to nie jest "duży" Ratchet. Zobaczymy. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 QFB był tak samo dobry jak ToD tylko po prostu znacznie krótszy. Nadrabiał świetnie oddanym klimatem piratów i zapamiętałem zwłaszcza ten kawałek: http://www.youtube.com/watch?v=OWox_dUGy54 1 Cytuj
Berion 207 Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 (edytowane) Fakt, 55zł. Ale to też za drogo. - - - Krótszy, tak wręcz o 90% krótszy. Przecież jest tylko jedna planeta i poziom ze statkiem. Edytowane 20 lipca 2013 przez Berion Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 piracki motyw z tod/qfb zawsze na propsie ogólnie choć CiT świetny to bardzo mi brakowało piratów - fajnie wyszli imsomniakom Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 Mogliby teraz właśnie do nich powrócić i zrobić misje rodem z ACIII - czyli wspaniałe bitwy morskie "z jajem" jak na to uniwersum przystało. Po All4One i Załodze Q seria może wreszcie wraca na właściwe tory. Czekam tylko na zapowiedź odsłony, która pozamiata mną na PS4 tak jak swojego czasu ToD na PS3. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 (edytowane) Mogliby teraz właśnie do nich powrócić i zrobić misje rodem z ACIII - czyli wspaniałe bitwy morskie "z jajem" jak na to uniwersum przystało. Po All4One i Załodze Q seria może wreszcie wraca na właściwe tory. Czekam tylko na zapowiedź odsłony, która pozamiata mną na PS4 tak jak swojego czasu ToD na PS3. Ale jak bitwy morskie ? Chyba kosmiczne / powietrze bitwy?. Piraci ci się pomylili bo w Ratchecie to byli powietrzni piraci. Edit ale fakt motyw z piratami był mega w sumie też piraci zrobili dobrą robotę, chyba w drugim Raymanie. Edytowane 21 lipca 2013 przez balon1984 Cytuj
Karas 433 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 Co prawda nie do końca dotyczy to akurat tej odsłony ale.... Scenarzysta serii Ratchet & Clank odchodzi z Insomniac Games Jeśli przypadły Wam do gustu wszystkie odsłony serii Ratchet & Clank, jakie trafiły do sprzedaży w ciągu ostatnich siedmiu lat, to nie mam dla Was dobrej wiadomości. Ich scenarzysta - TJ Fixman poinformował bowiem, że jego współpraca ze studiem Insomniac Games dobiegła końca. TJ Fixman odpowiadał za scenariusze takich gier, jak Ratchet & Clank games – Future: Tools of Destruction, Future: Quest for Booty Future: A Crack in Time, All 4 One, Q-Force oraz Nexus, a także drugiej odsłony serii Resistance. Scenarzysta twierdzi, że poszukuje obecnie nowych wyzwań i o ile nie zamierza kończyć z grami, chciałby spróbować swoich sił w telewizji oraz... filmach. Jeszcze przez jakiś czas będzie musiał współpracować z Insomniac nad filmowym Ratchet & Clank. Cóż, nie pozostaje nic innego, jak życzyć powodzenia. http://www.ps3site.pl/scenarzysta-serii-ratchet-clank-odchodzi-z-insomniac-games/161287 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Co tu tak cicho? Niby wszyscy fani czekaja na prawdziwego singlowego Ratcheta a temat umiera... Gameplay bez komentarza rezysera gry (gameplay ten sam co oficjalny z gamescomu) Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Fajny ten gameplay i ciekawe bronie. Shotgun spowalniający, zamrażacz ze świąteczną muzyczką i ten krzykacz Wypadało by nadrobić zaległości w tych gorszych częściach i przyczaić się na ten tytuł. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Jest dobrze. Po świetnym ACiT liczę na co najmniej tak samo udaną odsłonę. Ten fragment z gry jest bardzo obiecujący więc rozpierducha może być konkretna. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Gra wychodzi 12 listopada (13tego w EU). Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Gra wychodzi 12 listopada (13tego w EU). Podałeś amerykańską premierą (ciekawe po co?), a zapomniałeś o cenie - 30 Euro. Cena dwa razy większa od premierowej ceny QfB - mam nadzieję, że rozgrywka też będzie przynajmniej dwa razy dłuższa. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) Gra wychodzi 12 listopada (13tego w EU). Podałeś amerykańską premierą (ciekawe po co?), a zapomniałeś o cenie - 30 Euro. Cena dwa razy większa od premierowej ceny QfB - mam nadzieję, że rozgrywka też będzie przynajmniej dwa razy dłuższa. Podałem obie daty, nie wiem co w tym takiego strasznego. btw nowy trailer http://www.youtube.com/watch?v=RhcDDemkKaQ Edytowane 3 października 2013 przez Figaro Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Za wczesnie dla mnie. Przy serii Future bawilem sie doskonale i Nexusa biore na bank, ale w grudniu, na Swieta. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 previews: http://www.polygon.com/2013/10/7/4809624/ratchet-and-clank-into-the-nexus-preview http://uk.ign.com/videos/2013/10/07/an-all-new-look-at-ratchet-clank-into-the-nexus http://www.thesixthaxis.com/2013/10/07/ratchet-clank-nexus-preview/ http://uk.gamespot.com/ratchet-and-clank-into-the-nexus/videos/ratchet-and-clank-into-the-nexus-preview-6415361/ Powraca RYNO, powraca Arena, powraca stary dobry Ratchet. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Jak widzę ten nowy design to od razu mi się odechciewa i cała podjarka nowym Ratchetem gdzieś znika Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 No ale ten design jest już od ToD czyli w wersjach na next geny. Jak gra będzie dobra to może być taki wygląd. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Jest dobrze Square. Nie widzę niczego czego nie byłoby w pełnoprawnych poprzednikach na current past gens. Jeśli pojadą z grywalnością jak w ACiT to pozamiatają moim skromnym zdaniem. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 No ale ten design jest już od ToD czyli w wersjach na next geny. Jak gra będzie dobra to może być taki wygląd. Oj, chyba design trochę się różni od tego z ToD. Teraz Ratchet jest jakiś trochę karłowaty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi