vish 0 Opublikowano 12 lipca 2013 Opublikowano 12 lipca 2013 Mam Walking Dead w wersji BluRay. Kupiłem 400 Days, ściągnąłem wersję cyfrową DLC, nic się nie działo. Ściągnąłem wersję dla BluRay - nadal to samo. Wkładam płytę, na liście zainstalowanych produkcji są epizody 2-5. Pierwszego nie ma zainstalowanego, a przy 400 Days jest napisane "coming soon". Wiem, że aby zagrać w DLC, konieczna jest instalacja epizodu pierwszego. Czy "instalacja oznacza zagranie w niego i posiadanie save'a z niego? Bo niby widzę, że DLC mam na dysku, ale nic z nim zrobić poza usunięciem na razie nie mogę. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 lipca 2013 Opublikowano 12 lipca 2013 nie wiem, zainstaluj pierwszy epizod (jest za darmo w PSS) i zainstaluj dodatek? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 lipca 2013 Opublikowano 12 lipca 2013 Aby zagrać w DLC trzeba mieć save z podstawki. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 lipca 2013 Opublikowano 12 lipca 2013 Nieprawda, jak nie ma sejwa to wygeneruje podjete decyzje za nas. Cytuj
vish 0 Opublikowano 12 lipca 2013 Autor Opublikowano 12 lipca 2013 No to jak jest - trzeba najpierw mieć save z epizodu 1? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 12 lipca 2013 Opublikowano 12 lipca 2013 Dziwna sprawa. Ja mam cyfrową wersję (season pass) i wszystko poszło gładko. Podstawka po włączeniu pobierała jakieś patche, u Ciebie też? Co do sejwa to myślę że nie jest potrzebny - czytałem że dodatek to inna historia. Na twoim miejscu pobrałbym cyfrowy epizod 1 i na nim próbował uruchomić cyfrowy dodatek. Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 12 lipca 2013 Opublikowano 12 lipca 2013 Może problem leży po stronie regionu wersji, podstawka to PAL czy NTSC, dodatek ściągasz z PSS PL czy jakiegoś innego? Cytuj
vish 0 Opublikowano 12 lipca 2013 Autor Opublikowano 12 lipca 2013 Hmmm no tak nie zauważyłem. Wersja płytowa jest z regionu 1, DLC kupione na polskim PSS. Zainstalowałem cyfrowy trial epizodu 1, wydaje się że DLC działa. To teraz jak kupiłem na polskim PSS to mam prawo też ściągnąć DLC z regionu 1 i będzie działało? Jeśli tak, jak się przełączyć w PSS między regionami? Jestem początkujący w temacie PS3. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Podepnę się ze swoim zapytaniem, bo nie widzę stosownego tematu. Czy pudełkowe wydanie gry rzeczywiście jest tak spartolone (freezy, czkawki etc.)? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi