marbel007 857 Opublikowano 19 lutego 2014 Opublikowano 19 lutego 2014 Ok, dzięki. Ale mimo to warto za te 66 zł? Na konsolach nie grałem jeszcze. Mam kierownicę Driving Force FX od Logi. Głownie single mnie interesuje. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 19 lutego 2014 Autor Opublikowano 19 lutego 2014 obczaj czy taniej nie wyrwiesz pudełkowej wersji albo classic edition w podobnej cenie. zawsze będziesz mógł odsprzedać. chyba że masz hajs na koncie i wolisz tak zakupić to śmiało. ograłem wszystkie nowożytne F1 i jest ok. gra jest po prostu bardzo dobra, daje dużo frajdy i robi co do niej należy. o technicznych aspektach się nie wypowiem bo aż tak jej nie katowałem, ani symulacyjnie ani na kierownicy. przejrzyj poprzednią stronę, jest parę opinii. w ogólnym rozrachunku warto. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Kupiłem wtedy w promocj i gra super. Tylko jak tym durnym mechanikom w trakcie wyścigu nakazać zmienić opony jak deszcz zaczął padać??? Nieźle sie zirytowałem jak właśnie grając GP Kanady i zaczął padać deszcz, zjechałem a oni założyli znów główne. Pomocy! Bo chyba nie muszę tego zaplanować przed startem wyścigu? Gram na Xboxie, na padzie. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 D-padem zmieniasz ustawienia balansu hamulców, silnika oraz właśnie opony. Przed zjazdem klikasz jakie chcesz i te czopy takie założą Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 (edytowane) Dżizas jakieś info mogłoby być. Dzięki. Byłem 12, w Williamsie jeżdżę więc wynik super, zjeżdżam po przejściówki a Ci główne zakładają. Za karę pojadę drugi raz na głównych oponach i zjadę raz po intermediaty od razu. Edytowane 23 marca 2014 przez marbel007 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 7 czerwca 2014 Opublikowano 7 czerwca 2014 (edytowane) Kurde, trochę wymarły temat... No cóż, spróbuję... Czy wie ktoś, jaka (oprócz zupełnie niepotrzebnej polskiej) wersja językowa jest na płytce F1 2013 (PS3)? Chodzi mi o język, w którym będzie gra, jeśli menu konsoli będzie po angielsku. Czy podobnie, jak w edycji 2010 (tylko tą posiadam) będzie to rosyjski? Czy może jednak angielski? EDIT: Już wiem - jest język angielski, więc jeśli ktoś ma podobny do mojego dylemat - nie ma obaw Edytowane 14 czerwca 2014 przez WrednyPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi