chrisu1982 2 Opublikowano 16 lipca 2013 Opublikowano 16 lipca 2013 (edytowane) jako, ze ilosc konsol w ostatnim czasie troche u mnie wzrosla postanowilem z domowej szafy przeniesc kolekcje do firmy, klient zamiast patrzec w sufit bedzie mogl zobaczyc na czym sie kiedys grywalo, jako, ze to serwis komputerowy to i tematyka calkiem zblizona, mam nadzieje, ze kolekcja bedzie sie powiekszac pozdrawiam www.alt-tab.pl kilka fotek co i jak wyszlo: Zdjęcia Edytowane 16 lipca 2013 przez chrisu1982 2 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 lipca 2013 Opublikowano 16 lipca 2013 Jestes szefem? Tak z innej beczki... Cytuj
chrisu1982 2 Opublikowano 16 lipca 2013 Autor Opublikowano 16 lipca 2013 Jestes szefem? Tak z innej beczki... tak Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 lipca 2013 Opublikowano 16 lipca 2013 A to dlatego wrzuciles linka do strony:). Nie mo kolekcja zacna, kilka dziwnych konsol (pinpin? czy jakos tak?). Wszystkie sa na chodzie? Cytuj
chrisu1982 2 Opublikowano 16 lipca 2013 Autor Opublikowano 16 lipca 2013 A to dlatego wrzuciles linka do strony:). Nie mo kolekcja zacna, kilka dziwnych konsol (pinpin? czy jakos tak?). Wszystkie sa na chodzie? link na stronie gdyby ktos byl w okolicach Gdanska i chcial zobaczyc na zywo, nie ma w tym reklamy, ale w sumie nie dziwne, ze tak pomyslales konsole dosc standardowe, najwieksza perelka to chyba atari lynx, choc ja osobiscie najwiekszych szacunkiem darze pegasus-a jakis taki sentyment pozostal, mimo, ze to klon Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 17 lipca 2013 Opublikowano 17 lipca 2013 Bardzo ładna kolekcja, ale niestety zbyt upchana. Podejrzewam, że miejsca więcej nie ma... A myślałeś o jakimś szklanym stole/ladzie, żeby część sprzętu tam wrzucić? Cytuj
Yancy 3 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 Świetna kolekcja! Prosi się o jakąś bardziej elegancką ekspozycję, ale rozumiem że to nie muzeum i trzeba było się zdecydować na kompromis. Cytuj
Kondeer 34 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Moja kolekcja w linku do kanału na youtube pod spodem. Nie mam żadnych konsol typu nes snes itp bo postanowiłem zbierać gry i konsole z czasów od kiedy jestem graczem czyli od PS1. Moje konsole to: PSX(2 sztuki jedna "Polska" druga z UK),PS2 Fat w kolorze Satin Silver druga czarna Fat w drodze, Dreamcast, N64, Xbox, Xbox360 oraz Gamecube w wersji "Resident Evil 4". Z przenośnych niestety narazie tylko srebrny GBA SP. I 127 gier do nich oczywiście nie będe wymieniał wszystkich. Osoby zainteresowane mogą obejrzeć filmiki na YT.. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 28 listopada 2013 Opublikowano 28 listopada 2013 O lol, nie zła kolekcja, u mnie z retro tylko PS2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi