Foxter 0 Opublikowano 28 lipca 2013 Opublikowano 28 lipca 2013 (edytowane) Witam, na początku chciałbym przeprosić moderatorów i administracje... za to, że zaśmiecam offtopic... no, ale tak to w życiu studenta-gracza już bywa Niech się to już skończy, bo PS4 za zakrętem ;P (prosiłbym jednak o pozostawienie tematu przez 2-3 dni, aby zebrać brakujące głosy... później może polecieć do kosza) Ci co robili podobne analizy itp. wiedzą jak to jest... Pytania są krótkie, forma zamknięta. 2-3 odpowiedzi... wystarczy klikać popijając browarka. Odłożycie go na biurko i po ankiecie Ona, tylko tak stracznie wygląda hehe. Zawiera kilka pytań/odpowiedzi, które są zbyt mało rozwinięte oraz zawierają błedy. Opierałem się w niektórych przypadkach na ankietach innych osób, które pisały na podobny temat i tak wyszło, kurde :confused: Niestety, nie mogę ich poprawić, dodać inne opcje, bo mam już 85 głosów, a to już za dużo, aby wporwadzać poprawki. Potrzebuję ok 150-200. Link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/120751/wizerunek-czlowieka-we-wspolczesnej-reklamie.html Pozdrawiam i dziękuje, jeżeli naruszyłem regulamin, przepraszam Edytowane 28 lipca 2013 przez Foxter Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 28 lipca 2013 Opublikowano 28 lipca 2013 Foxiu zaspamuj trochę o swoich historiach, jak na onliniecenterze, to dostaniesz więcej głosów do ankiety Cytuj
Foxter 0 Opublikowano 28 lipca 2013 Autor Opublikowano 28 lipca 2013 (edytowane) Jak skończe pisać magistra, to może przeniosę swoje monologi w to miejsce... szołt nawet jest Swoją drogą, to dostałem po tygodniu maila od promotora i nie wymagane jest aż 200 głosów, co mnie oczywiście bardzo cieszy. Brakuje ok 25-30. skończe... i tylko pozostanie oczekiwanie na premiere ukanej ps4 w polsce :> Oby to listopad był... no chyba, że error im wyskoczy jak pracę puszczą przez system antyplagiatowy i znajdą mojego licencjata. Staram się kurde z tym słownikiem synonimów, przecinkami... no, nie zmienie definicji, bo musiałbym mieć wyższy stopien naukowy Edytowane 28 lipca 2013 przez Foxter Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 dobra wypełnione, dobry samarytanin ze mnie Cytuj
Foxter 0 Opublikowano 29 lipca 2013 Autor Opublikowano 29 lipca 2013 dzieki, :piwo: bardzo dużo mi gracze konsolowi pomogli przy wypełnieniu ankiety Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 Wypełniłem. Sam zapewne zamieszczę tu kwestionariusz do pracy, więc lepiej nie być kutafonem. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 Duzo tych pytan i balem sie, ze 3 strona zaraz wskoczy. Wypelnione, nie narob popelinybi zdaj tylko bo uznam to za strate czasu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi