Opublikowano 28 lipca 201311 l Nowy saj-faj od Alfonso Cuarón, kolesia odpowiedzialnego m in. za fantastyczne Children Of Men. W głównych rolach George Clooney oraz Sandra Bullock. Poniżej trzy trailery zmontowane w całość http://www.youtube.com/watch?v=uuMU2q00w3I Film zapowiada się wręcz nieziemsko, must watch! Edytowane 28 lipca 201311 l przez Masorz
Opublikowano 28 lipca 201311 l szkoda tylko, że nie wzięli ładnej aktorki, bo przy ujęciach z bliska sandra straszy pyskiem
Opublikowano 28 lipca 201311 l 1.5h sandry bullock sapiącej do kombinezonu w 3D - to jest to na co czekałem!
Opublikowano 28 lipca 201311 l mówiąc serio to kolejny film caurona z lubezkim to zawsze powód do oczekiwania, ale jednak emocje w moim przypadku opadały coraz bardziej po obsadzeniu bullock i tych pierwszych materiałach. zobaczymy co z tego wyjdzie.
Opublikowano 28 lipca 201311 l Autor Może jak się uratują to odnajdą tajemną kosmiczną konstrukcję a na jej pokładzie krwiożerczych kosmituf
Opublikowano 28 lipca 201311 l Film zapowiada się wręcz nieziemsko, must watch! nieziemsko na pewno skoro akcja toczy się w kosmosie A tak serio to beda tam jakieś elemeny saj faj ? Edytowane 28 lipca 201311 l przez Bjały
Opublikowano 30 lipca 201311 l children of men ma u mnie 10/10. patrze te zwiastuny.......no i nie wiem. chcę więcej tych świetnych zdjęć, długich i skomplikowanych ujęć z ręki, budującego klimat jak mało co oświetlenia........ale (pipi)a w realu, a nie na green boxsie w awesome 3d experience dżordż klunej i sandra bulok ? ten zestaw pasuje mi jakoś bardziej, do romantycznej komedii ku pokrzepieniu serc. wcale bym się nie obraził na powtórkę z clivem owenem i julian moore. coś mi tu zalatuje popcornową komercją. wiadomo jaki budżet ma ten film ?
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Na filmwebie są wrażenia z pokazu w Wenecji. Podobno technicznie majstersztyk i ogólnie pozytywne wrażenia z filmu. Czekam!
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Nie czaje tego filmu. Caly beda spadac czy jak? Przeciez to jaka komedia xd po zwiastunie w kinie bylo mi mocno do smiechu
Opublikowano 28 września 201311 l Film po 10 recenzjach ma średnią 96/100. O_O Szoker. Boner. Ide day one.
Opublikowano 29 września 201311 l Opinie wszelakich krytyków w Stanach są po prostu ekstatyczne, trudno mi powiedzieć jak będzie z szeroką publiką. Niby "Ludzkie dzieci" popularne, ale to w sumie jedyny jego film, którym sobie wyrobił na Zachodzie markę (sorry, nie rozróżniam poszczególnych części Harry'ego Pottera). Fajnie, że premiera w Polsce tak wcześnie, zazwyczaj filmy walczące o Oscara tradycyjnie wchodzą w okresie owych nagród.
Opublikowano 7 października 201311 l Film bije rekordy popularności miesiąca październik, i co najważniejsze mamy ogólny zachwyt nad samym filmem jak i efektami 3D który podobno są najlepsze jakie można ujrzeć w kinie .
Opublikowano 7 października 201311 l O co chodzi tak mniej więcej w tym filmie? Trailery nic nie mówią o fabule.
Opublikowano 7 października 201311 l Wracam z imaxa. Świetne, unikatowe widowisko. Film jest tak specyficzny, ze nie chce go oceniać, ale polecam sie wybrac. Sa ciary na plecach , no i zdjecia,muzyka- genialne. 3d eleganckie. Oscary beda jak nic.
Opublikowano 7 października 201311 l Wracam z imaxa. Świetne, unikatowe widowisko. Film jest tak specyficzny, ze nie chce go oceniać, ale polecam sie wybrac. Sa ciary na plecach , no i zdjecia,muzyka- genialne. 3d eleganckie. Oscary beda jak nic. Napisałbyś w spoilerze o czym jest ten film? Poza tym, że spadają oczywiście.
Opublikowano 7 października 201311 l Slabe spoilery katastrofa na orbicie, a potem desperackie próby powrotu na matke ziemie. czyli tyle co mozna z trailera wykminic. Niemniej nie jest nudno, prostota to nie wada sama w sobie Edytowane 7 października 201311 l przez erix