Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

cameron zrobił terminatora 2, jeden z moich ulubionych filmów ever. także no. 

od nolana lubie wszystko, od memento po incepcje. interstellar przede mną, marne szanse, że się zawiodę. zayebista przyszłość przed nim  

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 20 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Film 8/10 A tu moja wersja plakatu:

• Tacy z was koledzy, że straciłem 50 zł (dwa bilety) na ten kiczowaty film. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda.. Totalnie nie polecam i nie wiem skąd tyle zachwytów nad tym filmem i skąd taka średnia na met

• Obcemu Decydujące Starcie i dwóm pierwszym Terminatorom Nolan może co najwyżej ssać kule.

Opublikowano

Mimo wszystko filmy Nolana jakąś cząstke ambitnego kina mają w sobie a Cameron? Full popcorn mode i Titanic :sick: chyba najgorszy film w historii. 

Opublikowano

Obcemu Decydujące Starcie i dwóm pierwszym Terminatorom Nolan może co najwyżej ssać kule.

Opublikowano

Faktem jest, że Cameron stworzył kilka potężnych klasyków i raczej żadne z dotychczasowych dzieł Nolana nie osiągnie takiego statusu, najbliżej do tego chyba Memento, ewentualnie TDK jako fenomen popkulturowy i film zayebisty sam w sobie. Kazub widziałeś Following ? Nawet godne uwagi, no i budżet zmusił do zaskakiwania widza innymi metodami, niż bombastyczne efekty. Ogólnie Nolan przed Batmanami i po Batmanach (włącznie) to prawie jak dwóch różnych reżyserów. Jednak duży plus za to, że nawet po gigantycznym sukcesie nietoperza, bierze się  za scenariusze oryginalne.

A Titanic to 9+/10, elo.

• 2 lata później...
Opublikowano

Dobry film, ale jakby byl bez tej dudniacej kiczowatej podczas akcji muzyki, a calkowicie w ciszy bylby jeszcze lepszy do wczucia sie.