Opublikowano 5 marca 201411 l Serial jest Ś W I E T N Y. A jesli chodzi o 4 sezon to nie zobaczymy go wczesniej niz w... 2016 roku ;|
Opublikowano 5 marca 201411 l Główni bohaterowie mają dość napięte grafiki, pewnie to ma sporo do częstotliwości pojawiania się nowych sezonów.
Opublikowano 2 lipca 201410 l Sherlock sezon 4 oficjalnie http://hatak.pl/artykuly/sherlock-oficjalne-szczegoly-4-sezonu
Opublikowano 10 lipca 20159 l Jest fragment ze świątecznego specjala Jakby ktoś nie wiedział to odcinek będzie miał miejsce w wiktoriańskim Londynie.
Opublikowano 10 grudnia 20159 l https://www.facebook.com/events/429147967293582/ mam nadzieje tylko ze ten pokaz bedzie we wszystkich najwiekszych polskich miastach a nie tylko wwa albo co w tym stylu
Opublikowano 18 grudnia 20159 l Byle do 7go stycznia. Grają o 20 we wszystkich multiknach w ten jeden dzień ten specjalny odcinek.
Opublikowano 20 grudnia 20159 l W TVP2 odcinek zostanie pokazany 17 stycznia 2016 roku o godzinie 20:10.
Opublikowano 2 stycznia 20169 l jak ktos ma cisnienie i nie chce czekac na pl premiere to Sherlock.The_Abominable_Bride.720p_HDTV_x264-FoV sa tez juz polskie napisy odcinek jest
Opublikowano 7 stycznia 20169 l Abominable bride - 10/10, trochę się obawiałem, bo nie wiedziałem za bardzo o co chodzi z tym przeniesieniem akcji w przeszłość a widziałem jedynie teaser, ale to co ekipa odwaliła to dozgonny szacun dla nich. Ile pomysłów fabularnych, ile pomysłów realizacyjnych, zdjęcia, kostiumy, montaż, do tego puszczanie oka do widza, mnóstwo nawiązań do książek i innych spraw, a aktorsko to najlepiej zagrany Sherlock od czasów pierwszego sezonu. Ja pierdydole, dawno się tak dobrze nie bawiłem. Nie wiem jak doczekam do ciągu dalszego. Ktoś coś wie kiedy?
Opublikowano 8 stycznia 20169 l Rudiok nie blefuje, bardzo dobry odcinek. Też czekam na nowy sezon z wywieszonym jęzorem.
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Tyle czekania na 3 odcinki xd Jakby ktos nie wiedzial to BBC Brit u nas puszcza premierowy odcinek 1 stycznia czyli tak jak jest premiera w UK
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Ja tam sie ciesze ze w ogole powstał drugi kolejny sezon, bo Sherlockowi i Watsonowi się kariery rozkrecily, wiec moga miec w (pipi)e telewizyjne produkcje. Edytowane 11 grudnia 20168 l przez Shen
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Dziś o 23ciej, pierwszy odcinek 4tego sezonu na BBC Brit. Szkoda tylko, że bez napisów, ale może publiczna się zepnie i pokaże w miarę szybko, tak jak specjala rok temu.
Opublikowano 1 stycznia 20178 l W końcu 4 sezon szkoda tylko że tak mało odcinków. Śmiało mogę powiedzieć że jeden z lepszych seriali jaki oglądałem