Skocz do zawartości

Sherlock [BBC]

Featured Replies

• Odpowiedzi 78
  • Wyświetleń 6,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jakie to było groteskowe, absurdalne i żałosne. Chcę z powrotem swoje 1,5h czasu. No tak poziom ostatniego dextera. The Off Switch, matko bosko.

• Jest fragment ze świątecznego specjala  Jakby ktoś nie wiedział to odcinek będzie miał miejsce w wiktoriańskim Londynie. 

Opublikowano

Serial jest Ś W I E T N Y.

A jesli chodzi o 4 sezon to nie zobaczymy go wczesniej niz w... 2016 roku ;|

Opublikowano

seriale bbc sa kapitalne , ale ta formula ... 3 odcinki na 2 lata ;/

Opublikowano

Główni bohaterowie mają dość napięte grafiki, pewnie to ma sporo do częstotliwości pojawiania się nowych sezonów.

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Jest fragment ze świątecznego specjala 

Jakby ktoś nie wiedział to odcinek będzie miał miejsce w wiktoriańskim Londynie. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

dejum 

Opublikowano

Jest i trailer. Musze sobie przypomniec wszystkie sezony.

Opublikowano

W TVP2 odcinek zostanie pokazany 17 stycznia 2016 roku o godzinie 20:10.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak ktos ma cisnienie i nie chce czekac na pl premiere to

Sherlock.The_Abominable_Bride.720p_HDTV_x264-FoV

sa tez juz polskie napisy

odcinek jest  :banderas:

Opublikowano

Abominable bride - 10/10, trochę się obawiałem, bo nie wiedziałem za bardzo o co chodzi z tym przeniesieniem akcji w przeszłość a widziałem jedynie teaser, ale to co ekipa odwaliła to dozgonny szacun dla nich. Ile pomysłów fabularnych, ile pomysłów realizacyjnych, zdjęcia, kostiumy, montaż, do tego puszczanie oka do widza, mnóstwo nawiązań do książek i innych spraw, a aktorsko to najlepiej zagrany Sherlock od czasów pierwszego sezonu. Ja pierdydole, dawno się tak dobrze nie bawiłem. Nie wiem jak doczekam do ciągu dalszego. Ktoś coś wie kiedy?

Opublikowano

Rudiok nie blefuje, bardzo dobry odcinek. Też czekam na nowy sezon z wywieszonym jęzorem.

• 6 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tyle czekania na 3 odcinki xd

Jakby ktos nie wiedzial to BBC Brit u nas puszcza premierowy odcinek 1 stycznia czyli tak jak jest premiera w UK

Opublikowano

Ja tam sie ciesze ze w ogole powstał drugi  kolejny sezon, bo Sherlockowi i Watsonowi się kariery rozkrecily, wiec moga miec w (pipi)e telewizyjne produkcje.

Edytowane przez Shen

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś o 23ciej, pierwszy odcinek 4tego sezonu na BBC Brit. Szkoda tylko, że bez napisów, ale może publiczna się zepnie i pokaże w miarę szybko, tak jak specjala rok temu.

Opublikowano

W końcu 4 sezon :) szkoda tylko że tak mało odcinków. Śmiało mogę powiedzieć że jeden z lepszych seriali jaki oglądałem