Masorz 13 184 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 No nareszcie, bo chyba każdy czeka na konkluzję z Moriartym . Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Tylko mnie zawodzi ten sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 po 1szym odcinku coś słabo. Jakieś to takie na siłę robione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Koniec. Mam pewien niedosyt. Wszystko to wyglądało jakby delikatnie na siłę choć kilka motywów na plus. Drugi odcinek najbliższy poprzednim sezonom (Toby Jones świetny), a finał zastawiający. Mam wrażenie, że kończą się twórcom złożone pomysły. I czy motyw Moriarty'ego był potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi