Cikul 0 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Pamiętacie jeszce ten napis po przejściu gry?. Widziałem go mnóstwo razy, swoją przygodę z grami zacząłem od Atari i C64 do dziś. Gier, które przeszedłem nawet nie jestem w stanie zliczyć. Od pewnego czasu zastanawiam się gdzie podział się ten napis. Po przejściu gry zawsze oglądam napisy końcowe( ukryte zakończenie, dodatkowy filmik) i jedyne co widzę to jak dziekują sobie za zrobienie tak wspaniałej gry i swoim bliskim za wsparcie i cierpliwość i że bez nich by tego nie dokonali . Ale graczowi, który kupił ich grę i poświęcił swój czas żeby ją ukończyć to już nie trzeba . I ze wszystkich gier jakie ostatnio ukończyłem tylko w Tomb Raider były podziękowania dla nas - graczy. Co o tym sądzicie? W jakich grach ostatnio po ich ukończeniu zobaczyliście "Thank You For Playing"? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 No akurat Tomb Raider powinien mieć na końcu Thank you for watching. *ba dum tss* 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 w fajnalach jest tradycją, że na końcu creditsów dziękują wszystkim fanom final fantasy Cytuj
ASX 14 638 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 (edytowane) W Halo również jest to tradycją, którą w czwórce kontynuuje 343 Industries EDIT: Poprawka w Halo podziękowania były przed napisami końcowymi ;D Edytowane 5 sierpnia 2013 przez asax Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 W grach na NES-a często to było tradycją po creditsach, a najlepiej mi się podobało jak leciała lista płac, i na sam koniec było jednym napisem i pogrubione: ...and you. Mała rzecz, a jak bardzo cieszyła 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Wszystkie gry Nintendo tak mają. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Street Fighter x Tekken też to ma. I Nintendo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi