eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 (edytowane) Takie tam cudo znalazłem w internecie, zdecydowanie najlepszy symulator wypadków jaki zna internet I oficjalna stronka na której można zakupić grę jak też pobrać demo. http://www.beamng.com/ ONLY PC Na tym filmiku widać moc tego silnika Edytowane 5 sierpnia 2013 przez eX4cT_PL Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Te crash testy wygladaja przezaje.biscie. Wyobrazcie sobie GTA5 a taka fizyka Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Autor Opublikowano 5 sierpnia 2013 Demko nie potrzebuje mocarnego kompa, a ja niszcze pickupa od paru godzin :-) Kiedy doczekamy sie gier z taka fizyką wypadków Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 potencjał takiego silnika jest olbrzymi. od rozrywkę po naukę. jak tak dalej pójdzie w ogóle znikną crash testy prawdziwych aut. pierwszy filmik o tym widziałem już chyba dość dawno. fajnie, że nadal nad tym pracują i rozwijają. rynek gier spokojnie stoi przed nimi otworem. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 23 września 2014 Autor Opublikowano 23 września 2014 Świetnie się tren symulator rozwija. https://www.youtube.com/watch?v=EpxLVzXLi6U#t=182 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Jakoś ostatnio w demko grałem z racji upgradu kompa i nic tylko czekać, jak ktoś ich zatrudni do pracy nad fizyką wypadków w jakimś symulatorze. Modów też jest mnóstwo w tej chwili - aut, tras, graficznych, az mi sie czasy radosnego modowania i grzebania w plikach w darmowym Racerze na kompa przypomniały. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Aż zachciało mi się nextgenowego Burnouta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi