kasuro 34 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Swego czasu sklep extrima miał super koszulki, jako ze mam niedługo ślub chcialeb zakupić jedna z nich z widomym motywem. Wczoraj wchodzę na sklep i nowe mogę znaleźć tej sekcji. Rozumiem ze wycofali się z tej oferty ? True ? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jaka koszulka moze byc na slub, ze sklepu psx extreme? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość TopsyTurvy Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Pewnie tej szuka Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Chyba łatwiej będzie takową zrobić gdzieś na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Przeciez na Allegro jest tego bardzo duzo, sam swego czasu kupilem i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Swego czasu sklep extrima miał super koszulki, jako ze mam niedługo ślub chcialeb zakupić jedna z nich z widomym motywem. Wczoraj wchodzę na sklep i nowe mogę znaleźć tej sekcji. Rozumiem ze wycofali się z tej oferty ? True ? http://www.topkoszulki.pl/game-over-twoja-data-koszulka-meska-p-131.html Cytuj Odnośnik do komentarza
jakbu 168 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 W sklepie PE była wersja z Dualshockiem w ręku pana młodego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Zapraszam do mojego tematu w dziale Kreatywni (hasło do działu to: 666) z koszulkami malowanymi ręcznie. Na zachętę wrzucam 2 fotki w miarę świeżo malowanej koszulki: Edytowane 15 Września 2013 przez Kris77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi