maciekww28 848 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 wynik z hd tune - te reallocated sectors to są bady? te wyniki to chyba też nie za ciekawe. da się to jeszcze w miarę spokojnie używać czy lepiej inwestować w nowy hdd? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Ściągnąłem programik i ja w swoim dysku mam nie 29stopni, a 58! Dlatego mi tak komp muli..., Ech, a w przenośnym dysku, podzieliłem go na dwie partycje fat i ntfs, z czego coś się zepsuło i nie mogę skopiować dużych plików na dysk, bo ten jakby odłączał się na pare sekund od USB . Niestety, nie pomogłem, a w dodatku sam mam problem. Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 spoko, u mnie w lapku też temperatura hdd powyżej 40C Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi