YETI 10 982 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Mój powrót do obozu MS po chwilowym oczarowniu przez Sony został właśnie spowodowany głównie tym, że wywalili Dona i teraz wszystkim zarządza Spencer co daje ogromną nadzieję, że czasy świetnych gierek na xboxa powrócą. Sony tak, jak wcześniej mówiłem nie ma zbytnio funduszy i projektując tą konsolę nie mogli wymyślać jakiś nowych technologii tylko wsadzili to środka to co jest obecnie dostępne i w miarę możliwości, jak najmocniejsze. MS z kolei, jeśli wierzyć plotkom zaprojektował swoją konsolę ciekawiej, dzięki czemu grafika wraz z czasem ma ulec znacznej poprawie, ale jeszcze raz powtarzam, to tylko plotki i nic w 100% pewnego. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 Poproszę jeszcze autorów lub linki do postow Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 YETI nadal nie ogarnął jak się cytuje Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 LOTF miał być dla mnie grą, które wymaże awersję do serii Souls, z tego względu, że jest prostszy. Okazał się gwoździem do trumny, nigdy nie sięgnę już po grę tego typu, o Bloodborne zapominam już kompletnie. Pokonałem wczoraj tego bossa i stwierdziłem, że może nie będzie tak źle. Dwie godziny później gra była już na allegro. Po tym bossie zaczęły się jakieś tunele/korytarze, bez mapy było beznadziejnie, bo nie wiedziałem czy wyczyściłem cały teren. Druga sprawa - walki z większymi przeciwnikami, którzy mają tarcze jest bezsensowna, nie możesz wykazać się nawet inicjatywą i zaatakować pierwszy. Trzeba cierpliwie czekać, aż on to zrobi i dopiero przepuścić atak, który i tak osłoni, a w ciągu prawie 5 minut walki z nim wejdzie randomowo parę ciosów. Później 5 minut walczysz z innym, przechodzisz dalej, wyskakuje jakiś pająk, ty nie masz już butelek i pozostaje wczytać grę od checkpointa. Po to doświadczenie, które wypada po twojej śmierci nie zdążysz dojść, bo znowu musisz przedzierać się przez tych samych oponentów, a ono w tym czasie znika. Co zabiło dla mnie tą grę: - brak mapy - brak wyboru poziomu trudności - żmudne walki Wracam do Destiny. 3 Cytuj
Square 8 562 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Fanek w temacie DriveClub. macie wrażenie, że grafika dostała lekkiego boosta? czy sobie ubzdurałem w dużym deszczu zauważyłem, że konsola głośniej pracuje, wiec chyba coś zmienili Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Myślę, że nie ma sensu wrzucać tu jego pojedynczych postów. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 http://www.ppe.pl/blog-15309-5870-stracilem_kogos_bliskiego.html :gayos: Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Cos nie działa. Skopiujcie sam tekst. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi