Skocz do zawartości

Dave Limonczello Czezky vs. Kobik na pompie i w formie zycia

Featured Replies

Opublikowano

km.jpg

6s4b.jpg

Kobik w formie zycia, zaraz po zrobieniu 10 serii na bicepsy, pokazuje brak najszerszego grzbietu, waska klatke i krotkie bicepsiki. Jest jednak bardzo wyszczekany i uwaza sie za najlepiej zbudowana osobe na forum.

Dave w najgorszej formie od lat, miesiac bez cwiczen silowych, od kwetnia silka 2 razy w tyg po 50 min.

Zapraszam do dyskusji.

I nie wal w (pipi)a Yaczes

• Odpowiedzi 174
  • Wyświetleń 42,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sorry panowie, ale nikogo lepszego do Arnolda nie było, taka prawda.   Kanabis, nie 48, a 46cm bez pompy, rok temu, teraz nie wiem, ale większej różnicy raczej nie ma. Kazub masz fotkę podglądową z

• Pierwszy post, autorsta Dave'a, był taki jak poniżej. Sorry - jak cos to mozna zedytować/skasować, ale to główny post dla nie będących w temacie (no, zaraz za delfinami). A tytuł brzmiał: "Dave Limonc

Opublikowano

bo lysieje sherlocku

Opublikowano

(pipi) widac, zrobcie sesje w odpowiednich pozach

Opublikowano

Kim jest Kobik :P?

Opublikowano

chevchelios aka prawa reka litwina

Opublikowano

Ten na górze ma doklejona głowe w fotoszopie więc nie wiem czy to nie oszukanstwo

Opublikowano

wronek widac wiecej niz u kobika, hello

Nie wiem, moze sie wstydzi

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

lol ile ma ten kobik wzrostu? 160cm?

Opublikowano

nie no chyba ponad 180 mowil

Opublikowano

jak najbardziej rozumiem wasze internetowe mierzenie bicepsów, łyd i penisów ale wjeżdżanie z odzywkami typu 'oboże jaka śmieszna głowa' ; 'cygan' ; 'pijak' i cała reszta tej waszej gimbusiarskiej pyskówki w tym dziale jest żałosna

Opublikowano

własnie wy rasistowskie świnie bez uzaleznień!

Opublikowano

180, zdjęcie robione z (pipi)owego kąta, za nisko. Stąd ten wielki łeb. Normalnie jest normalny. Jestem chodzącą wiedzą na temat bodybuldyngu więc wiem wszystko najlepiej. Fota jest robiona po 5 miesiącach przerwy. Poglądowe na za rok.

Jaczes dobry temat. Mistrz. Propsy.

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano

Usmieszki najlepiej wyszly xDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

po co sie napinacie jak to ja wygrałem konkurs na mistera, a w siłowni byłem raz myląc wejscia do sklepu.

Opublikowano

Ech, przegladnalem stare fotki, kurfa trzeba sie wziac za siebie :((((((((((((

37592151.th.jpg

57295959.th.jpg

Opublikowano

In my humble opinion to obaj wyglądacie jak lamusy :) Jeśli tak wyglądają koksy forumka, to słabo :(

Opublikowano

Yeti pogodzi towarzystwo.

Dave, miales takie piekne geste wlosy 

Opublikowano

chyba mu baniaka w photoshopie specjalnie powiększyłeś xDDD

szerokość jego bani to jakieś 40% szerokości klaty, kozak xDDDD

Opublikowano

Przedramie Kmiota ze slonecznym tatoo > biceps yaczesa + glowa kobika

Opublikowano

Jaczes na tej focie w 1 poście ma fryz jak pewien polski, słynny detektyw ;)

Opublikowano

ddcd.jpg

rok do tyłu 

kk.jpg

jako, że (pipi)ią mnie lamusy nie siedzące w temacie - daję w miarę dobrą pozę klatę bokiem. Samo pozowanie jeszcze kuleje, ale trening czyni mistrza.

Edytowane przez ChevChelios