Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Kobik w formie zycia, zaraz po zrobieniu 10 serii na bicepsy, pokazuje brak najszerszego grzbietu, waska klatke i krotkie bicepsiki. Jest jednak bardzo wyszczekany i uwaza sie za najlepiej zbudowana osobe na forum. Dave w najgorszej formie od lat, miesiac bez cwiczen silowych, od kwetnia silka 2 razy w tyg po 50 min. Zapraszam do dyskusji. I nie wal w (pipi)a Yaczes
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Ake na tym drugim foto malo co widac bo sie w wodzie zamaskowales ;[
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Ten na górze ma doklejona głowe w fotoszopie więc nie wiem czy to nie oszukanstwo
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l wronek widac wiecej niz u kobika, hello Nie wiem, moze sie wstydzi Edytowane 13 sierpnia 201311 l przez Jaczes
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l jak najbardziej rozumiem wasze internetowe mierzenie bicepsów, łyd i penisów ale wjeżdżanie z odzywkami typu 'oboże jaka śmieszna głowa' ; 'cygan' ; 'pijak' i cała reszta tej waszej gimbusiarskiej pyskówki w tym dziale jest żałosna
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l 180, zdjęcie robione z (pipi)owego kąta, za nisko. Stąd ten wielki łeb. Normalnie jest normalny. Jestem chodzącą wiedzą na temat bodybuldyngu więc wiem wszystko najlepiej. Fota jest robiona po 5 miesiącach przerwy. Poglądowe na za rok. Jaczes dobry temat. Mistrz. Propsy. Edytowane 13 sierpnia 201311 l przez ChevChelios
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l po co sie napinacie jak to ja wygrałem konkurs na mistera, a w siłowni byłem raz myląc wejscia do sklepu.
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Ech, przegladnalem stare fotki, kurfa trzeba sie wziac za siebie (((((((((((
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l In my humble opinion to obaj wyglądacie jak lamusy Jeśli tak wyglądają koksy forumka, to słabo
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l chyba mu baniaka w photoshopie specjalnie powiększyłeś xDDD szerokość jego bani to jakieś 40% szerokości klaty, kozak xDDDD
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Przedramie Kmiota ze slonecznym tatoo > biceps yaczesa + glowa kobika
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Jaczes na tej focie w 1 poście ma fryz jak pewien polski, słynny detektyw
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l rok do tyłu jako, że (pipi)ią mnie lamusy nie siedzące w temacie - daję w miarę dobrą pozę klatę bokiem. Samo pozowanie jeszcze kuleje, ale trening czyni mistrza. Edytowane 21 sierpnia 201311 l przez ChevChelios