Skocz do zawartości

Dave Limonczello Czezky vs. Kobik na pompie i w formie zycia

Featured Replies

Opublikowano

Ta poza, te nutki przy głowie, ta mina, te gacie, za dużo jak na jedno zdjęcie. 

• Odpowiedzi 174
  • Wyświetleń 42,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sorry panowie, ale nikogo lepszego do Arnolda nie było, taka prawda.   Kanabis, nie 48, a 46cm bez pompy, rok temu, teraz nie wiem, ale większej różnicy raczej nie ma. Kazub masz fotkę podglądową z

• Pierwszy post, autorsta Dave'a, był taki jak poniżej. Sorry - jak cos to mozna zedytować/skasować, ale to główny post dla nie będących w temacie (no, zaraz za delfinami). A tytuł brzmiał: "Dave Limonc

Opublikowano

SZCZE.

Opublikowano

W domowych warunkach, ławka, sztanga, hantle, prasa no nóg. To wszystko w dwa lata, jak wygrzebię fotę gdy miałem 70kg to wtedy będzie beka w porównaniu z tym. Te foty są z 2012, z czerwca bodaj. 

Szału nie ma to ja wiem, tylko mnie sylwetka fit nie rajcuje ani do niej nie dążę.

Jakikolwiek komentarz tylko zmotywuje, nie licząc anonimowych szczekaczy, którzy nie mają jaj by się pokazać w normalnej pozie. 

Opublikowano

To zaszlo o wiele, wiele dalej niz potrafilem sobie wyobrazic :ninja:

Wygrales kobik, nie zamieszcze foty w stringach.

Opublikowano

Po zobaczeniu foty w stringach:

1243594993_cupcakedog-war-flashbacks.gif

Opublikowano

iiPiYEFwsXo5y.png

Opublikowano

Myślałem, że temat ma być jajcarski, a tu wszystkie ręce na pokład i nie bierzemy jeńców :P

Opublikowano

iiPiYEFwsXo5y.png

O (pipi)OSCI OSKRO BOGOW KWIECIE ELIZEJSKICH COR !

Co mna to pozamiatalo XD Ide w peasedoo

Opublikowano

ib12f1sexlFqMz.gif

Opublikowano

REGUS DORZUĆ YACZESA W BASENIE xDDDD UMIERAM XDDDD

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

szczerze powiem, że nawet przez chwile myślałem, żeby zamknąć ten temat.

Świeta Tereso, co ja bym uczynił.

Opublikowano

A nie ryra cie to ?