Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Ta poza, te nutki przy głowie, ta mina, te gacie, za dużo jak na jedno zdjęcie.
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l taka forma tematu. A że moja pasja to się tego nie wstydzę. Samą łapkę mam wrzucać jak wszyscy? gimi a brejk.
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Słabizna trochę.Ja nawet mimo masy staram się nie zapuszczać by jakoś fajnie to wyglądało.Nie chce nikogo urazić ale uważam że Czezky wygląda zdecydowanie lepiej ale wejdziesz na "bombe" to skosisz nas wszystkich.
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l W domowych warunkach, ławka, sztanga, hantle, prasa no nóg. To wszystko w dwa lata, jak wygrzebię fotę gdy miałem 70kg to wtedy będzie beka w porównaniu z tym. Te foty są z 2012, z czerwca bodaj. Szału nie ma to ja wiem, tylko mnie sylwetka fit nie rajcuje ani do niej nie dążę. Jakikolwiek komentarz tylko zmotywuje, nie licząc anonimowych szczekaczy, którzy nie mają jaj by się pokazać w normalnej pozie.
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l To zaszlo o wiele, wiele dalej niz potrafilem sobie wyobrazic Wygrales kobik, nie zamieszcze foty w stringach.
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Myślałem, że temat ma być jajcarski, a tu wszystkie ręce na pokład i nie bierzemy jeńców
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l (...) nie licząc anonimowych szczekaczy, którzy nie mają jaj by się pokazać w normalnej pozie. Ku.rwa, ja już nic nie mówię.
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l O (pipi)OSCI OSKRO BOGOW KWIECIE ELIZEJSKICH COR ! Co mna to pozamiatalo XD Ide w peasedoo
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l REGUS DORZUĆ YACZESA W BASENIE xDDDD UMIERAM XDDDD Edytowane 14 sierpnia 201311 l przez Orzeszek
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l THE KOBIK RETURN RAGE EDITION - 20 przeglądających. KING. Edytowane 14 sierpnia 201311 l przez ChevChelios
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l szczerze powiem, że nawet przez chwile myślałem, żeby zamknąć ten temat. Świeta Tereso, co ja bym uczynił.