maciucha 11 638 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 (pipi)a czezki czemuś zedytował pierwszego posta kobik, artyzm tego zdjęcia z nutkami rozpjerdala mnie do cna Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 o co poszło? I gdzie sie podzial litwin aka WYRZUT INSULINY? Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Myślałem, że temat ma być jajcarski, a tu wszystkie ręce na pokład i nie bierzemy jeńców spartakusy nie biorą jeńców. (pipi)a temat roku jak nic :-D Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 kobik chyba pierwszy dał pełne zdjęcie w normalnej pozie a nie jakieś kadrowane na łapke i kawałek barku po którym ciężko jakieś wnioski wyciągać. chyba wiem dlaczego wybrał klate bokiem a nie najszerszy tyłem albo biceps przodem, heh. Wygrales kobik, nie zamieszcze foty w stringach. chciałeś czelendż to masz czelendż. jak prowokujesz bójke to nie odwracasz sie tyłem tylko odpowiadasz na cios Słabizna trochę.Ja nawet mimo masy staram się nie zapuszczać by jakoś fajnie to wyglądało.Nie chce nikogo urazić ale uważam że Czezky wygląda zdecydowanie lepiej ale wejdziesz na "bombe" to skosisz nas wszystkich. na podstawie zdjęcia z basenu twierdzisz że zdecydowanie lepiej ? ty przekroczyłeś kiedykolwiek 80 kilo ? sory, ale to chuy nie masa. 2 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Ciekawe co na to jego Pani. @Ragus Ja bym tu widzial cala lawice kobikow. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Sama robila mi foto. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Trochę za nisko i zdecydowanie za mało Kobików Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 jaczes zmieniając nazwe tematu i edytując pierwszy post odyebałeś straszną wioche zawiodłem się Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 kobik chyba pierwszy dał pełne zdjęcie w normalnej pozie a nie jakieś kadrowane na łapke i kawałek barku po którym ciężko jakieś wnioski wyciągać. chyba wiem dlaczego wybrał klate bokiem a nie najszerszy tyłem albo biceps przodem, heh. Wygrales kobik, nie zamieszcze foty w stringach. chciałeś czelendż to masz czelendż. jak prowokujesz bójke to nie odwracasz sie tyłem tylko odpowiadasz na cios Słabizna trochę.Ja nawet mimo masy staram się nie zapuszczać by jakoś fajnie to wyglądało.Nie chce nikogo urazić ale uważam że Czezky wygląda zdecydowanie lepiej ale wejdziesz na "bombe" to skosisz nas wszystkich. na podstawie zdjęcia z basenu twierdzisz że zdecydowanie lepiej ? ty przekroczyłeś kiedykolwiek 80 kilo ? sory, ale to chuy nie masa. Na masie miałem 85 kg przy 173 cm.Na podstawie 2 zdjęć z piwnicy jakie dał czezky.Po za tym każdy ma inny piorytet.Ja uważam że sprowadzanie się do stanu takiego zatłuszczenia przynajmniej w moim przypadku nie ma sensu.Dobiję pewnie do 80 by spokojnie na redukcji dobić 75.Jak się uda to może nawet jakieś starty w juniorach... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Tak zdeczka 80% postów nie ma teraz sensu, ale to nic -_- Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 (edytowane) Pierwszy post, autorsta Dave'a, był taki jak poniżej. Sorry - jak cos to mozna zedytować/skasować, ale to główny post dla nie będących w temacie (no, zaraz za delfinami). A tytuł brzmiał: "Dave Limonczello Czezky vs. Kobik na pompie i w formie zycia" Kobik w formie zycia, zaraz po zrobieniu 10 serii na bicepsy, pokazuje brak najszerszego grzbietu, waska klatke i krotkie bicepsiki. Jest jednak bardzo wyszczekany i uwaza sie za najlepiej zbudowana osobe na forum. Dave w najgorszej formie od lat, miesiac bez cwiczen silowych, od kwetnia silka 2 razy w tyg po 50 min. Zapraszam do dyskusji. Edytowane 14 sierpnia 2013 przez grzybiarz 3 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Podobno w DLC do Bioshocka ma być. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 (edytowane) rozi mondralo dawaj fote Edytowane 14 sierpnia 2013 przez maciucha Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 kobik chyba pierwszy dał pełne zdjęcie w normalnej pozie a nie jakieś kadrowane na łapke i kawałek barku po którym ciężko jakieś wnioski wyciągać. chyba wiem dlaczego wybrał klate bokiem a nie najszerszy tyłem albo biceps przodem, heh. Wygrales kobik, nie zamieszcze foty w stringach. chciałeś czelendż to masz czelendż. jak prowokujesz bójke to nie odwracasz sie tyłem tylko odpowiadasz na cios Słabizna trochę.Ja nawet mimo masy staram się nie zapuszczać by jakoś fajnie to wyglądało.Nie chce nikogo urazić ale uważam że Czezky wygląda zdecydowanie lepiej ale wejdziesz na "bombe" to skosisz nas wszystkich. na podstawie zdjęcia z basenu twierdzisz że zdecydowanie lepiej ? ty przekroczyłeś kiedykolwiek 80 kilo ? sory, ale to chuy nie masa. Na masie miałem 85 kg przy 173 cm.Na podstawie 2 zdjęć z piwnicy jakie dał czezky.Po za tym każdy ma inny piorytet.Ja uważam że sprowadzanie się do stanu takiego zatłuszczenia przynajmniej w moim przypadku nie ma sensu.Dobiję pewnie do 80 by spokojnie na redukcji dobić 75.Jak się uda to może nawet jakieś starty w juniorach... a to nieźle, umknęło mi, że taki niski jesteś do startu chyba lepiej żebyś na tych 80 paru był . w kategorii open możesz być niewidoczny na tle większych gości, no i wzrost..... tamte zdjęcia są z okresu życiowej formy jaczesa Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Autor Opublikowano 14 sierpnia 2013 (edytowane) No a on napisal to po tym jak kobik dal foty zyciowki. w czym problem? wiem,w,czym - zyciowka jaczesa > zyciowka kazuba try story Edytowane 14 sierpnia 2013 przez Jaczes Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Czezky na śliwczanie taka mase idzie zrobić? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Czezky na śliwczanie taka mase idzie zrobić? Na limonczello przecież mówił. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 No a on napisal to po tym jak kobik dal foty zyciowki. w czym problem? wiem,w,czym - zyciowka jaczesa > zyciowka kazuba try story masz czas do końca roku żeby doprowadzić się do porządku i robimy porównanie. w tym celu zostanie utworzony epicki temat, który pobije rekordy oglądalności i zapisze sie złotymi literami na kartach forum. na przyszłorocznym zlocie, który odbędzie sie prawdopodbnie w lato, nastąpi ostateczna konfrontacja, gdzie forumiaki bedą oddawać głosy. nie zapomnij ciasnych slipów wpinających sie w rowa i bronzera. Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Autor Opublikowano 14 sierpnia 2013 Ok na zlocie pokaz w stringach, kobik bedziesz? Cytuj
Gość Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 (edytowane) Samo pozowanie jeszcze kuleje, ale trening czyni mistrza. Ouuuu, widze ze przez to forum sam juz nigdy nie bede kroczyl. masz czas do końca roku żeby doprowadzić się do porządku i robimy porównanie. w tym celu zostanie utworzony epicki temat, który pobije rekordy oglądalności i zapisze sie złotymi literami na kartach forum. Moge byc glownym sedzia? Edytowane 14 sierpnia 2013 przez Gość Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 (edytowane) niestety nie, bo zamiast oceniać forme bedziesz oceniał kiełbasy :confused: .......i wtedy jaczes bedzie bez szans Edytowane 14 sierpnia 2013 przez Kazub 2 Cytuj
Gość Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 (edytowane) Ja tam sie nie znam, to wy wklejacie polnagie zdjecia publicznie i prezycie sie do siebie pokazujac penta. Ale to ja podobno jestem inny. e: Zeby bylo sprawiedliwie mozecie wszyscy pozowac tylem. Edytowane 14 sierpnia 2013 przez Gość Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Figaro bedzie was smarowal oliwka Potwierdone Info Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi