Skocz do zawartości

Dave Limonczello Czezky vs. Kobik na pompie i w formie zycia

Featured Replies

• Odpowiedzi 174
  • Wyświetleń 42,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sorry panowie, ale nikogo lepszego do Arnolda nie było, taka prawda.   Kanabis, nie 48, a 46cm bez pompy, rok temu, teraz nie wiem, ale większej różnicy raczej nie ma. Kazub masz fotkę podglądową z

• Pierwszy post, autorsta Dave'a, był taki jak poniżej. Sorry - jak cos to mozna zedytować/skasować, ale to główny post dla nie będących w temacie (no, zaraz za delfinami). A tytuł brzmiał: "Dave Limonc

Opublikowano

No a on napisal to po tym jak kobik dal foty zyciowki.

w czym problem?

wiem,w,czym - zyciowka jaczesa > zyciowka kazuba

try story

Szkoda ze nie mozna porównac bo większość nie wie jak wygląda kazub, w sumie ja tez nie. Pamietam tylko stara fote na której wazył 80 kilo i wrazenia nie robił. No ale porównuje sie do yetiego który ma 48 w łapie więc musi być srogo.Kazub wrzuc coś

oczywiście bez spiny, ja tez wrzuce taką fote jak kobik tylko wstydze sie bo mam nieopalona dupe

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

kobik kto ci robił to zdjęcie w stringach? twój chłopak?

przez te nutki w tle, gdy patrze na tą fote gra mi w uszach ta piosenka

Edytowane przez Yano

Opublikowano

No ale porównuje sie do yetiego który ma 48 w łapie 

gdzie ty widzisz żebym się z nim porównywał, nawet go nie widziałem, chyba tylko łape dawał z barkiem

poważnie ma 48 ??? SHIT JUST GOT REAL

Opublikowano

Niemniej Kazub jest czołgiem.

Opublikowano

No ale porównuje sie do yetiego który ma 48 w łapie 

gdzie ty widzisz żebym się z nim porównywał, nawet go nie widziałem, chyba tylko łape dawał z barkiem

poważnie ma 48 ??? SHIT JUST GOT REAL

No napisałeś że liczysz tez na yetiego. Dawał foty, byc może jeszcze nie byłeś spartakusem ;) No ma, sam aż sie pytałem czy dobrze widze że tam na centymetrze jest 48 :) 

Ogólnie fajnie jakbys coś wrzucił teraz

Czez kozak forma wtedy ale pamietam jak dawałes foty z jeszcze chyba lepszą

Opublikowano

Kazub czolg z mama lufa!!!

Opublikowano

ale nie napisełem że chce go zawstydzić swoją zayebistością, wole równać w góre niż w dół. rok czasu to dużo, bede żarł niedługo kreatyne, ogólnie ruszam teraz ostro z tematem, żarty sie skończyły, zero opyerdalania noł ekskiuzes

jak te upały wrócą to spale sie na heban i coś wrzuce, tym razem na pompie

Opublikowano

Ty musisz doyebac lapy, ja korpus :f

Opublikowano

Brak dowartościowania panowie czy jakaś inna wczesnojesienna deprecha was dopadła, że takie tematy zakładacie?

Opublikowano

Ja chce tylko zniszczyc kazuba.

Opublikowano

Bede jak obiektywnie najlepiej zbudowany czlowiek wszechczasow frank Zane.

20091106205121.jpg

szable se kupie

fzSword.jpg

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Srotfl, Franco xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sorry panowie, ale nikogo lepszego do Arnolda nie było, taka prawda.

Kanabis, nie 48, a 46cm bez pompy, rok temu, teraz nie wiem, ale większej różnicy raczej nie ma. Kazub masz fotkę podglądową z kim, a raczej z czym będziesz się mierzył ;).

http://zapodaj.net/52a60da121d56.jpg.html

Chyba tą fotkę wklejałem na forum ponad rok temu, koniec masy, waga gdzieś 105-106kg, bez pompy. Obecnie jakieś 102kg, z nieco niższym bf, jestem po miesięcznej przerwie, w ten poniedziałek byłem pierwszy raz na treningu, powoli się wkręcam (zakwasy ładne, dziś zestaw dyskotekowy klata, triceps). Jak wyjdą żyły na barkach i bicepsie, to może wkleję foto. ;)

PS. Wiem że o niebo lepiej bym wyglądał gdybym zrzucił z 10kg, ale nie zależy mi na sylwetce z kaloryferem na brzuchu, staram się o masywność, ale nie chcę być bardzo zalany. Płaski brzuch, żyła tu, żyła tam i jest ok.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

O ya yebe, jaki czołg. :O

Opublikowano

Można zamykać temat i przyznajemy tytuł. yeti głupoty z tymi 10kg. Są różne priorytety, ale nie jest za bardzo zalany. Na czym robisz (w sensie kreta itp)?

Opublikowano

Na jedzeniu, kreatyna od czasu do czasu (dwa, maks trzy razy na rok). Właśnie teraz po powrocie zarzuciłem cm3 od treca, 5g przed i 5g po, pojadę tak przez dwa miesiące, a później do maja spokój. Od maja planuje 5g dziennie, ale będę ją stosował do końca sierpnia lub września, raczej zwykłe mono.

Opublikowano

Slabe kaptury ;f

Ja (pipi)e z takiego gamonia co byl w graboszycach takie bydle wyroslo O_O