Skocz do zawartości

Dave Limonczello Czezky vs. Kobik na pompie i w formie zycia

Featured Replies

• Odpowiedzi 174
  • Wyświetleń 42,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sorry panowie, ale nikogo lepszego do Arnolda nie było, taka prawda.   Kanabis, nie 48, a 46cm bez pompy, rok temu, teraz nie wiem, ale większej różnicy raczej nie ma. Kazub masz fotkę podglądową z

• Pierwszy post, autorsta Dave'a, był taki jak poniżej. Sorry - jak cos to mozna zedytować/skasować, ale to główny post dla nie będących w temacie (no, zaraz za delfinami). A tytuł brzmiał: "Dave Limonc

Opublikowano

No ale powaznie kaptury mogl bys miec wieksze :D Ale nie martw sie jestes najwiekszym sukinkotem na tym forum

Opublikowano

Właśnie dla tego wyczekuje premiery GTAV, mam nadzieję, że tam jakieś ruchanie będzie.

Opublikowano

Jakie łapska masakra. 

jesli chodzi o łapy, bary siegnełeś chyba max genetyczny :)

Opublikowano

dobra jeti mister forumpia na razie nie fikam ale do czasu........DAT ARMS...

jaczes masz jakieś niuanse do franco ?

Opublikowano

Właśnie zobaczyłem zdjęcie jakie wrzucił Yeti, pakuję manatki, tarczę spartakusa zrywam z fartuszka i zostaję klasycznym miśkiem-tatuśkiem.

Opublikowano

Hehe, dobra pompa. Dobrze wygląda bo nie jest wyżyłowany jak jakiś picuś glancuś :)

Propsy.

Szkoda, że nie mam takich genów :)

Opublikowano

I Ty należysz do Spartakusa? 

Pokaż ukrytą zawartość

Jakbyś wyglądał jak Yeti to może i bym Ci przyznał propsy ale tym co pokazałeś wyglądasz jak typowy Mirek z wiejskiej siłowni i do tego masz wielki łeb. Bez urazy offkoz. Może na zdjęciach tak tylko to wygląda, nie wiem. 

I serio masz tak obszerną wiedzę o tym sporcie? Moja rada -  mniej teorii, więcej praktyki.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Ale ja nie mam takiej potrzeby, żeby "pokazywać swoje ciało". Może Ty ciepły jakiś jesteś? Ta poza w stringach to już w ogóle jest (pipi)a hit FPE 2013.

Opublikowano

Yeti mega kocur - wiekszy od Kazuba a myslalem, ze to niemozliwe bo na zlocie zrobil na mnie ogromne wrazenie a do tego wydal sie dobrym kompanem do flaszki i pogadanek o zyciu. Kobik dobry rzeznik widac z pasja do dzwigania, jaczes mniej psioch w basenie a wiecej treningu bo budowe masz zacna i na zlocie tez pamietam, ze duzy chlop jestes. Nie wiem kim jest nemesis_usa i czego szuka w tym topicu ale powinien juz sobie isc... Szacun za ciezka prace i pasje panowie!!!

Opublikowano

A ja nie wiem kim Ty jesteś. Stwierdzam tylko to co widzę. Może gdyby niektórzy byli bardziej skromni to i reakcja byłaby inna. Nie mam w zwyczaju się czepiać, serio. Niech trenuje ile wlezie. 

Opublikowano
  W dniu 17.08.2013 o 21:39, Nemesis US napisał(a):

A ja nie wiem kim Ty jesteś. Stwierdzam tylko to co widzę. Może gdyby niektórzy byli bardziej skromni to i reakcja byłaby inna. Nie mam w zwyczaju się czepiać, serio. Niech trenuje ile wlezie. 

Nemesis ale serio o co biega? Na chwilę wyszedłeś z tematów o gierkach i stwierdziłeś, że losowo pojedziesz kogoś w Spartakusie? :D Koleś ćwiczy, trzyma dietę, interesuje się tematem, wygląda spoko a tu nagle out of fuckin nowhere pojawiasz się i jedziesz po kolesiu :) coś się stało? Seks był słaby, nie wiem, może brak? Platyna nie wpadła? Bo nie wierzę, że ktoś sobie rano wstaje i myśli "A teraz pojadę szmaciarzy bo nie mają jeszcze 55cm w bicu" no (pipi)a XD

Ontopic, Yet wygląda jak czołg, jednak to nie to co mi się podoba. Nie wiem jak to określić w stosunku do faceta, ale Kazub jest smuklejszy :D W sensie nie wygląda jak mocny kloc tylko dobrze zbudowany facet przez co bardziej podoba mi się jego sylwetka. Widać szeroką klatą i węższą talię, Yeti wydaje się być takim monumentem z mięśni - idealny do zawodów strongman. To są oczywiście wyziewy kolesia, którego jedynym osiągnięciem jest 115 pompek w serii oraz 1h15minut w 11 kliometrowym biegu górskim. 

Opublikowano

Nemesis ma malego siusiaka, dlatego sie czepia. Nie musisz do tego dopisywac zadnej innej ideologii Waldus.

Opublikowano

wiedziałem ze mi kogos przypomina

ddd.jpghasselhoff_2.jpg

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

No beka z kobika straszna, zdjęcie w majtkach, ubaw po pachy.

20060505091516.jpg

Opublikowano

Ej ale cos nie tak jest z tymi galotami. Sa jakby w fotoszopie dorysowana a spod czarnego cos wystaje. Wesze tu jakas grubsza afere.

Opublikowano
  W dniu 18.08.2013 o 13:06, Lucek napisał(a):

No beka z kobika straszna, zdjęcie w majtkach, ubaw po pachy.

20060505091516.jpg

Jest delikatna różnica pomiedzy zawodami kulturystycznymi a forum dla konsolomaniaków