Opublikowano 16 sierpnia 201311 l No ale powaznie kaptury mogl bys miec wieksze Ale nie martw sie jestes najwiekszym sukinkotem na tym forum
Opublikowano 16 sierpnia 201311 l Właśnie dla tego wyczekuje premiery GTAV, mam nadzieję, że tam jakieś ruchanie będzie.
Opublikowano 16 sierpnia 201311 l Jakie łapska masakra. jesli chodzi o łapy, bary siegnełeś chyba max genetyczny
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l dobra jeti mister forumpia na razie nie fikam ale do czasu........DAT ARMS... jaczes masz jakieś niuanse do franco ?
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l Właśnie zobaczyłem zdjęcie jakie wrzucił Yeti, pakuję manatki, tarczę spartakusa zrywam z fartuszka i zostaję klasycznym miśkiem-tatuśkiem.
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l Hehe, dobra pompa. Dobrze wygląda bo nie jest wyżyłowany jak jakiś picuś glancuś Propsy. Szkoda, że nie mam takich genów
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l I Ty należysz do Spartakusa? Pokaż ukrytą zawartość Ja pjerdole... Jakbyś wyglądał jak Yeti to może i bym Ci przyznał propsy ale tym co pokazałeś wyglądasz jak typowy Mirek z wiejskiej siłowni i do tego masz wielki łeb. Bez urazy offkoz. Może na zdjęciach tak tylko to wygląda, nie wiem. I serio masz tak obszerną wiedzę o tym sporcie? Moja rada - mniej teorii, więcej praktyki. Edytowane 17 sierpnia 201311 l przez Nemesis US
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l Pokaz swoje cialo bo szczekac kazdy potrafi a przyjdzie co do czego to lapke zdjecia robi laptopem.
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l Ale ja nie mam takiej potrzeby, żeby "pokazywać swoje ciało". Może Ty ciepły jakiś jesteś? Ta poza w stringach to już w ogóle jest (pipi)a hit FPE 2013.
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l Yeti mega kocur - wiekszy od Kazuba a myslalem, ze to niemozliwe bo na zlocie zrobil na mnie ogromne wrazenie a do tego wydal sie dobrym kompanem do flaszki i pogadanek o zyciu. Kobik dobry rzeznik widac z pasja do dzwigania, jaczes mniej psioch w basenie a wiecej treningu bo budowe masz zacna i na zlocie tez pamietam, ze duzy chlop jestes. Nie wiem kim jest nemesis_usa i czego szuka w tym topicu ale powinien juz sobie isc... Szacun za ciezka prace i pasje panowie!!!
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l A ja nie wiem kim Ty jesteś. Stwierdzam tylko to co widzę. Może gdyby niektórzy byli bardziej skromni to i reakcja byłaby inna. Nie mam w zwyczaju się czepiać, serio. Niech trenuje ile wlezie.
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l W dniu 17.08.2013 o 21:39, Nemesis US napisał(a): A ja nie wiem kim Ty jesteś. Stwierdzam tylko to co widzę. Może gdyby niektórzy byli bardziej skromni to i reakcja byłaby inna. Nie mam w zwyczaju się czepiać, serio. Niech trenuje ile wlezie. Nemesis ale serio o co biega? Na chwilę wyszedłeś z tematów o gierkach i stwierdziłeś, że losowo pojedziesz kogoś w Spartakusie? Koleś ćwiczy, trzyma dietę, interesuje się tematem, wygląda spoko a tu nagle out of fuckin nowhere pojawiasz się i jedziesz po kolesiu coś się stało? Seks był słaby, nie wiem, może brak? Platyna nie wpadła? Bo nie wierzę, że ktoś sobie rano wstaje i myśli "A teraz pojadę szmaciarzy bo nie mają jeszcze 55cm w bicu" no (pipi)a XD Ontopic, Yet wygląda jak czołg, jednak to nie to co mi się podoba. Nie wiem jak to określić w stosunku do faceta, ale Kazub jest smuklejszy W sensie nie wygląda jak mocny kloc tylko dobrze zbudowany facet przez co bardziej podoba mi się jego sylwetka. Widać szeroką klatą i węższą talię, Yeti wydaje się być takim monumentem z mięśni - idealny do zawodów strongman. To są oczywiście wyziewy kolesia, którego jedynym osiągnięciem jest 115 pompek w serii oraz 1h15minut w 11 kliometrowym biegu górskim.
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l Nemesis ma malego siusiaka, dlatego sie czepia. Nie musisz do tego dopisywac zadnej innej ideologii Waldus.
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l wiedziałem ze mi kogos przypomina Edytowane 19 sierpnia 201311 l przez kanabis
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l Ej ale cos nie tak jest z tymi galotami. Sa jakby w fotoszopie dorysowana a spod czarnego cos wystaje. Wesze tu jakas grubsza afere.
Opublikowano 19 sierpnia 201311 l W dniu 18.08.2013 o 13:06, Lucek napisał(a): No beka z kobika straszna, zdjęcie w majtkach, ubaw po pachy. Jest delikatna różnica pomiedzy zawodami kulturystycznymi a forum dla konsolomaniaków