II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 A to znaczy zeby pokazywac lapki w cieniu i oswietleniu gdzie tylko widac odpowiednio naswietlone miesnie 35 cm rasi. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 sierpnia 2013 Ej no, wlasnie takie przed epickimi stringami pokazywales :Potter: Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Wiem Dave, ale to nie znaczy, że nie mam jaj żeby pokazać całości. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 (edytowane) A to znaczy zeby pokazywac lapki w cieniu i oswietleniu gdzie tylko widac odpowiednio naswietlone miesnie 35 cm rasi. Kur.wa jaki typ xD przeciez ty opisujesz swoje zdjęcie które wkleiłeś. na twojej focie jest praktycznie wszystko ocieniowane oprócz suta i uda. Zdjęcie na roksa czy odloty? Przyznaj sie Edytowane 19 sierpnia 2013 przez kanabis Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Widzę twój ból dupy jest przeogromny. Idź wrzuć kolejne foto w dżinsach i weń włożonym tiszircie. 1 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Wiem Dave, ale to nie znaczy, że nie mam jaj żeby pokazać całości. Prosze tylko go nie podpuszczajcie 1 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Którą już pokazałem. Czekam na Twoje foto, mega bicka które wstawisz za rok. <śmiech w hói> Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Mnie w odróżnieniu od ciebie stac na samokrytyke i dlatego nie wrzuce narazie fotki. Nie będe z siebie robił debila tak jak ty zalanego gorzej ode mnie zakjładającego gacie dziewczyny bawiącego sie w kulturyste. ostygnij troche kobik10. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Nigdy jej nie wrzucisz. To mogę ci obiecać. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Chocbym wyglądał jak Rambo 3 nie wrzuce do internetu zdjęć z gołą dupą. Masz racje. I nie sądze że ktokolwiek normalny i zdrowy emocjonalnie by to zobił, w dodatku cieniowane i podkręcane w edytorze grafiki. Propsy za te nutki, umiałbyś to zagrać na moim akordeonie? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Zdjęcie jest tylko zrobione na czarno białe - rozumiem, że zobaczyłeś w nim o wiele więcej niż mój aparat za parę złotych. No nikt tego nie zrobi? bo tak tłumaczy się (pipi) bez jaj. Czyli ty. Idź pakuj lepiej, bo pierdylisz od rzeczy. To jest temat bodybuildingu, że na forum o giereczkach? no i hój z tego? co to ma do rzeczy? wpierw patrz siebie, później oceniaj innych bo twoja zalana łapa to jest koszmar w moim snach. Jestem zdrowy emocjonalnie ale totalnie po(pipi)any, tu masz rację. Stąd nie lubię takich zwykłych szarych pierdów jak ty. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Zdjęcie jest tylko zrobione na czarno białe - rozumiem, że zobaczyłeś w nim o wiele więcej niż mój aparat za parę złotych. No nikt tego nie zrobi? bo tak tłumaczy się (pipi)a bez jaj. Czyli ty. Idź pakuj lepiej, bo pierdylisz od rzeczy. To jest temat bodybuildingu, że na forum o giereczkach? no i hój z tego? co to ma do rzeczy? wpierw patrz siebie, później oceniaj innych bo twoja zalana łapa to jest koszmar w moim snach. Jestem zdrowy emocjonalnie ale totalnie po(pipi)any, tu masz rację. Stąd nie lubię takich zwykłych szarych pierdów jak ty. Zalany hipokryta Cytuj
Manor 645 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Zdjęcie jest tylko zrobione na czarno białe - rozumiem, że zobaczyłeś w nim o wiele więcej niż mój aparat za parę złotych. No nikt tego nie zrobi? bo tak tłumaczy się (pipi)a bez jaj. Wrzucanie kontrowersyjnych fotek na tym forum może być dosyć nierozważnym krokiem. Z internetu nic nie ginie. No, chyba że nie pracujesz w jakiejś poważnej firmie. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Zostaje jedynie zamknąć dział i pisać o giereczkach. Cytuj
Gość Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Zostaje jedynie zamknąć dział i pisać o giereczkach. Zamienmy go na poezje spiewana. Niepozorny proszek pchnięty litrem wody rozpoczyna kolejny cykl kreatynowy Anaboliczny impuls chemicznej przemocy destruktor proporcji i gwarancja mocy *** Cierpną nocą ręce susza marszczy usta pęka ramion skóra głowa jakaś pusta Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 wasze stare majo szersze najszersze Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Tak sie robi cialo w dwa lata https://www.youtube.com/watch?v=Qcp5yDRz5XA&feature=youtube_gdata_player Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Wygląda obrzydliwie, ale taka uroda tego "sportu". Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Oswiecim. Taka sylwetka to mnie nie obchodzi. Btw. Jak ktos mysli ze zrobiona na sucho to gratuluje. Inna sprawa. Po hoi wypowiadaja sie w tym temacie osoby ktore sztange widzialy w Tesco ? Zamknac grupowca dla Spartakusow a dzieci won do piaskownicy. 2 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2013 (edytowane) Oświęcim xDDDDDDD przecież on ma o wiele wieksza mase mięśniowa od ciebie Edytowane 20 sierpnia 2013 przez Jaczes 3 Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 ChevChelios, ile zawodów wygrałeś? Mister klasy w podstawówce się nie liczy. Cytuj
Madaxaa 4 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Do you even lift ? Nie jesteś w stanie powiedzieć, że gość był na czymś. Taka forma jak najbardziej jest do zrobienia w dwa lata naturalnie. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Oświęcim xDDDDDDD przecież on ma o wiele wieksza mase mięśniowa od ciebie Dokładnie. Gdyby kobik wyciął sie do poziomu bf Owcy nie zostało by z niego nic xD Dzisiaj z ciekawości porobiłem przed lustrem te pozy kobika. Gościu, nawet taki średnio wyglądający gość jak ja wygląda lepiej od ciebie, serio pisze weź sie schowaj i zacznij ćwiczyć. Pogrążasz sie coraz bardziej. Tak btw, Manor ma racje, w internecie nic nie ginie a twoja fotka ma mega potencjał 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi