c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Dyskutujmy o najlepszej grze w realiach II wojny światowej jaka powstała. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Dyskutujmy o najlepszej grze w realiach II wojny światowej jaka powstała. To dlaczego temat nie nazywa się "Battlefield 1942"? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Dyskutujmy o najlepszej grze w realiach II wojny światowej jaka powstała. To dlaczego temat nie nazywa się "Battlefield 1942"? Chyba miałeś na myśli Medal of Honor z psx'a. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Dyskutujmy o najlepszej grze w realiach II wojny światowej jaka powstała. To dlaczego temat nie nazywa się "Battlefield 1942"? Chyba miałeś na myśli Medal of Honor z psx'a. Chyba raczej nie. Już MoH AA był lepszy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Dyskutujmy o najlepszej grze w realiach II wojny światowej jaka powstała. To dlaczego temat nie nazywa się "Battlefield 1942"? Chyba miałeś na myśli Medal of Honor z psx'a. Chyba raczej nie. Już MoH AA był lepszy. Nie jest to prawda. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Dyskutujmy o najlepszej grze w realiach II wojny światowej jaka powstała. To dlaczego temat nie nazywa się "Battlefield 1942"? Chyba miałeś na myśli Medal of Honor z psx'a. Chyba raczej nie. Już MoH AA był lepszy. Nie jest to prawda. Jest. Lądowanie na Omaha w AA >>>> MoH z psxa. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Jeden z moich ulubionych fps'ów. Świetny setting, zgrabna fabuła i bardzo przyjemna mechanika sprawiają, że spełniły się moje marzenia i wreszcie poczułem się jak bohater Kompanii Braci. Wciąż czekam na oblężenie Bostogne mam nadzieje, iż Ubisoft nie pogrzebał definitywnie marki i wróci ona w starej formie na nowej generacji 1 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 (edytowane) Jeden z moich ulubionych fps'ów. Świetny setting, zgrabna fabuła i bardzo przyjemna mechanika sprawiają, że spełniły się moje marzenia i wreszcie poczułem się jak bohater Kompanii Braci. Wciąż czekam na oblężenie Bostogne mam nadzieje, iż Ubisoft nie pogrzebał definitywnie marki i wróci ona w starej formie na nowej generacji Bastogne, Ubi teraz robi jakiegoś crapa Furious Four czy coś takiego, może kiedyś doczekamy się nowego BiA. Edytowane 14 sierpnia 2013 przez BoroBoro 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Racja Bastogne, pisałem z pamięci która bywa zawodna Gearbox coś tam wspominało że Furious Four to tylko spin off (tak w ogóle tą wątpię w ukazanie się tej gry, hype po bękartach wojny na którym ta gra miała dryfować minął, a od czasu trailera nie było żadnego poważnego info) a zakończenie historii Bakera cały czas jest planowane. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Z Furious Four zrobili osobną markę (nie będzie mieć w tytule BiA), co się dzieje z tą gra nie wiadomo. Natomiast BiA 4 jest niby planowany kiedyś tam, jednak sądząc po sukcesie Borderlands, to mogą trzepać tylko kolejne części tej serii i DLC-ki i mieć wszystko w du.pie. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 sierpnia 2013 ja czekam na prawowitą kontynuację historii bakera jak na żadną inną grę. ciekawe czy w czwórce byłaby obecna postać Hartsocka, który został sparaliżowany pod koniec Hells Highway i czy twórcy dalej ciągneliby wątek Leggeta i jego śmierci. ogólnie jestem ciekawy co przedstawiliby twórcy, chciałbym zobaczyć co stało się z calym skladem po mowie Bakera z trójki Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Ja też czekam na BiA 4 i nie wiem czy się doczekam. Jak dla mnie to seria BiA to imo najlepszy tytuł ze strzelaniem osadzony w WWII. Ciekawy gameplay, zawsze solidna oprawa, a w przypadku HH bardzo dobra nawet dzisiaj (wykonanie deszczu pierwsza klasa) do tego świetnie prowadzona fabuła z licznymi rozterkami wewnętrznymi głównego bohatera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi