Opublikowano 24 sierpnia 201311 l Tropico reloaded, czyli tropico1, paradise island i tropico 2 pirate cove. Kupiłem paczkę a potem stwierdziłem że jednak chcę też tropico 3 i 4... wymienię za coś steamowego, byle nie z bundli bo zbieram je regularnie. nvm, wrzuciłem na steamgifts, w sigu link. Edytowane 24 sierpnia 201311 l przez scuff
Opublikowano 24 sierpnia 201311 l no a ja teraz zaluje ze nie kupilem bundla za te 4 dolce bo mam red alerta 3 a teraz dodatek dorzucili ale szkoda mi kasy zeby drugi raz kupic bundla
Opublikowano 24 sierpnia 201311 l przecież dodatek jest dla wszystkich, którzy kupili bundle przed dodaniem gier
Opublikowano 24 sierpnia 201311 l a sie wyswietla obok bundla z batfieldem czyli ze trzeba bylo dac 4 dolce a nie jednego
Opublikowano 24 sierpnia 201311 l Nie, dałem 1 dolca i normalnie dostałem dodatkowe 2 gry. Wystarczy wejść w link, który dostaliśmy na email i na dole będą 2 dodatkowe pozycje. Oczywiście o ile kupiliśmy bundla PRZED dodaniem tych 2 gier. Teraz jak się kupuje bundla to trzeba dać powyżej średniej aby dostać te 2 gierki. Edytowane 24 sierpnia 201311 l przez suteq
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l no i dupa nie ma nic na mejlu moze kiedys przyjdzie a zal kurde kupic na allegro i dac zarobic im
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Nic Ci na maila nie przyjdzie. Wchodzisz po prostu w tego samego linka, którego dostałeś po zakupie. Tego samego, z którego brałeś poprzednie klucze. Jeśli kupiłeś bundla przed dodaniem bonusów, to na pewno znajdziesz tam teraz Uprising i Populous.
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Mam wolne kody na Origina: Dead Space, Burnout Paradise, Crysis 2, Medal of Honor, Mirror's Edge i Red Alert 3 - Uprising.
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Ja bym chętnie na Sims 3 coś przygarnął. Miałem z Origina, ale wpisałem u siebie, a przecież moja zintegrowana karta sobie z grą nie poradzi. A siora tak bardzo chciała mieć kiedyś te Simsy, zapomniałem o niej:/
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Miałby ktoś zbędne Simsory? Mogę oddać Half-Life: Episode Two na Steam w formie Steam-Gift. Zależałoby mi na nich trochę, bo koleżanka chciała :>
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Koleżanka, tiaaa xD Ktoś wie jak to jest z tymi dwoma kopiami The Sims 3?
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Jak macie za duzo to simsy moge przyjac, bede budowac domu.Zostane developerem
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Koleżanka, tiaaa xD Ktoś wie jak to jest z tymi dwoma kopiami The Sims 3? To znaczy, jak ma być?
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l To znaczy że ludzie dostali dwa zestawy kluczy. 1+3. Najpierw był jeden key dodający podstawkę + 2 DLC do konta. Po kilku dniach zmienili i teraz są 3 klucze. Po jednym na każdą "rzecz".
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Hueh, zabawnie, faktycznie tak jest O_o. Mam teraz całkiem nowy zestaw kluczy, ale bajer .
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l a wczesniej wstydziliscie sie zapytac o te simsy? ja pytałem o simsy ale nikt nie chciał się podzielić. Ofc dla siostry!
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Panowiem ma trochę zniżek na steam jak ktoś chce to oddam wszystkie za jakąś kartę tło między innymi posiadam Serious Sam 3: BFE -90%
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Na zamianke mam zbedny szajs z HB: Steam: - Crysis 2 - Medal of Honor - Mirror's Edge Origin: - wszystko oprócz Dead Space 3 Najchetniej karciochy jakieś.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l dobra mam na zamiane steam Magicka i crusarders king 2 a w sumie to i za darmo oddam tylko dajcie mi dobry argument że akurat wam
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l dobra mam na zamiane steam Magicka i crusarders king 2 a w sumie to i za darmo oddam tylko dajcie mi dobry argument że akurat wam Przygarnę magickę moge dać kody zniżkowe na gry ze steam np SSam 3 :-90% itp itd . Patrz PW
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Oddam War of Roses: Kingmaker z bundle'a za darmo, kto pierwszy i tak dalej Edytowane 30 sierpnia 201311 l przez mate5