Opublikowano 3 października 201311 l Nowy Humble Weekly Bundle wyszedł i byłbym w sumie zainteresowany tylko jednym tytułem (no dobra, licząc Darksiders II to dwoma), a mianowicie The Guild 2. Jakby ktoś się chciał wymienić/oddać, to prosiłbym o kontakt. Mam do zaoferowania jeszcze parę gier na Origin z Bundla + Burnouta: Paradise Ultimate Box na steam. Edytowane 3 października 201311 l przez Ruther
Opublikowano 3 października 201311 l Ja mogę oddać CD keya z Supreme COmmanderami, The GDUildem 2 oraz z Red Faction Armageddon. Humbla wziąłem w sumie jedynie z uwagi na Darksiders 2. Ktoś ma jakieś fajną ofertę za te 4 gierki?
Opublikowano 3 października 201311 l Wg Library mam jakieś DLC do tego o nazwie Crucible Pass. Gugyl twierdzi ze to jest jakas mała lokacja, arena z 4 stage'ami walki, po 25 wave'ów każdy. Czyli nic wartościowego.
Opublikowano 4 października 201311 l Ja mam jakby co: - Mark of the Ninja - Brütal Legend- Trine 2: Complete Story - LIMBO - Bastion - RocketbirdsDo wymiany albo oddam za grosze.
Opublikowano 9 października 201311 l Nie jest to idealny topic do tego, ale..... Rozdawanie Keyów do HearthStone'a:http://www.gry-online.pl/promocje.asp Jak by ktoś był w stanie wziąć udział, jakimś cudem wygrał i jeszcze większym cudem nie potrzebował nagrody.... i największym możliwym cudem zechciał ją dobrowolnie odda byłbym baaardziej niż wielce zobowiązany.
Opublikowano 9 października 201311 l KAZUN KOCHAM CIE no homo Edytowane 9 października 201311 l przez Ruther
Opublikowano 9 października 201311 l Jeżeli nie masz dla mnie keya, Ruther, to ta miłość jest totalnie jednostronna Also: Jak mało osób zauważa ile liter "U" i "N" tam się znajduje
Opublikowano 9 października 201311 l Przepraszam, udało mi się tylko jeden zgarnąć Ale gierka dużo lepsza niż na streamach, serio. Takiej dbałości o szczegóły dawno w grze nie widziałem. Ale o tym w temacie o Hearthstonie
Opublikowano 11 października 201311 l Wymienię CIV 5 na FTL + Limbo (ewentualnie Mark of Ninja lub coś innego)
Opublikowano 11 października 201311 l Panowie mam do oddania kod na CIV5 ... wymienię za jakąś inną grę , skiny z CS:GO lub karty steam . napewno się dogadamy pisać od razu na PW . Bedę online jutro od 9:00 do 12:00 Edytowane 11 października 201311 l przez canuks
Opublikowano 14 października 201311 l Jak ktoś ma dwa powyższe i chce się podzielić to chętnie przytulę
Opublikowano 15 października 201311 l Mam do wymienienia kody na: Trine 2: Complete Story Steam Key Bastion Steam Key Humble Indie Bundle #3 Steam Key Dead Space Origin Key Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key Crysis 2 Maximum Edition Origin Key Medal of Honor Origin Key Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key Interesuje mnie Incredipede z nowego Humble Bundle. Pisać na PM. Edytowane 21 października 201311 l przez Shankor
Opublikowano 16 października 201311 l Jak jeszcze masz to biorę Edytowane 16 października 201311 l przez czapa
Opublikowano 21 października 201311 l Posiadam Mafia II, chętnie wymienie na również coś ciekawego propozycje na PW
Opublikowano 22 października 201311 l na wymianę albo oddanie mam:http://www.desura.com/games/reflexhttp://www.desura.co...es/eryis-actionhttp://steamcommunit...s/?id=130734025
Opublikowano 24 października 201311 l Jak ktoś ma chęć, to mam do oddania 25% zniżki na shadow warrior na stimie.
Opublikowano 24 października 201311 l Chyba każdy ma... Ja tych zniżek na SW dostałem już tyle, że aż żałuję, iż się nie łączą, gdyż grę bym miał za darmo. ;p Przy okazji, mam klucz Hydrophobia Prophecy na Steam do wymiany.
Opublikowano 28 października 201311 l Oddam : Enclave - 90% ZNIŻKI Two Worlds: Epic Edition - 90% ZNIŻKI Ultratron - 75% ZNIŻKI Hamilton's Great Adventure - 50% ZNIŻKI Eversion - 66% ZNIŻKI Trine - 50% ZNIŻKI zniżka na steam oddam za jakieś karty steam lub skiny z CS:GO . na pewno się dogadamy Edytowane 31 października 201311 l przez canuks
Opublikowano 28 października 201311 l Zniżkę na Enclave to bym przygarnął chętnie, ale wątpię bym miał coś co kolega by chciał z mojego inventory [EDIT] Pochrzaniłem, myślałem, że tam jest napisane Enslaved xD Edytowane 28 października 201311 l przez Kazuun