Skocz do zawartości

Wymiana kodów Steam/Origin, kart itepe

Featured Replies

Opublikowano

Jak ktoś ma chęć, to mam do oddania 25% zniżki na shadow warrior na stimie.

Chętnie przygarnę, brat coś wspominał o chęci zakupu SW. Pisz na PW ;)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 157,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Powinieneś dostać rangę sęp. Bo co widzę że ktoś wrzuca grę to i zaraz twój post jest.

• Nikt się nie zgłaszał, na wishlistach znajomych nic nie widziałem, więc wrzucam luzem pozostałości z bundli. Mam nadzieję, że przygarną to forumowicze, nie boty. Wszystko Steam. Enjoy.   Amn

• Mam trochę nadmiarowych gier na Steam do wykorzystania. Sprawdziłem wishlisty znajomych i akurat poniższych nikt jakoś specjalnie nie pragnie , dlatego wrzucam tutaj listę. Zróbmy tak, że jeśli k

Opublikowano

Mam  dwie kolejne zniżki -90%  na gry

Iron Sky Invasion - 90% ZNIŻKI
Jack Orlando Director's Cut - 90% ZNIŻKI

Edytowane przez canuks

Opublikowano

Mam zniżkę -25% na Shadow Warriora ważną do 4 listopada. Można ją przesłać tylko z poziomu Steam, więc jak chcesz to dodaj mój ID do friendlisty.

Opublikowano

Mam na wymianę Medal Of Honor na Origin, jeżeli ktoś jest chętny niech da znać. Pozdrawiam. : )

Opublikowano

Jakby miał ktoś kod na podstawkę civki 5 to mogę wymienić na np. l4d2.

Opublikowano

Nihilumbra - 50% ZNIŻKI

Enclave - 90% ZNIŻKI

Dungeon Defenders - 50% ZNIŻK

ktoś zainteresowany ?

Edytowane przez canuks

Opublikowano

Siema, mam na wymianę :

klucze Origin a mianowicie

- Dead Space 3

- Populous

- Crysis 2 Maximum Edition

oraz : 

- kod na 1200 gold do gry World of Tanks

- kod na subskrypcję playstation PLUS (30dni)

Chętnie przyjmę za klucz do Battlefield'a 3 na originie

Edytowane przez Belkaro

Opublikowano

BF3 nie ma klucza Steam ;)

Dzięki za info, nawet nie wiedziałem :) W takim razie klucz ORIGIN :)

Opublikowano

Większość (a nawet chyba wszystkie) nowe gry EA, dokładniej od czasu BF3, są jedynie na Origin.

Steam'owo dorwiesz tylko starocie ala Mirror's Edge, Dead Space 1 i 2, Stary Medal of Honor etc.

Opublikowano

Kurde była promocja i BF3 był za free ale jeden dzień się spoźniłem i teraz szukam wiatru w polu :(

Gdyby ktoś był tak łaskaw i wysłał mi niepotrzebny kod do BF'a 3 na PW byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Ja bym chetnie odstapiil kod na PS Plus na 30 dni wzamian za jakas fajna strategie na PC. Pisac na PW

Edytowane przez Luk248

Opublikowano

Kurde była promocja i BF3 był za free ale jeden dzień się spoźniłem i teraz szukam wiatru w polu :(

Gdyby ktoś był tak łaskaw i wysłał mi niepotrzebny kod do BF'a 3 na PW byłbym wdzięczny.

Niewiele straciles, bo EA od kilku dni usuwa ludziom tego darmowego BFa.

Opublikowano

Niewiele straciles, bo EA od kilku dni usuwa ludziom tego darmowego BFa.

To ładna mi promocja...

Opublikowano

A kto powiedzial, ze to byla promocja?

Opublikowano

A kto powiedzial, ze to byla promocja?

To co to było ? Fake ?

Opublikowano

Błąd systemu, tak jak ostatnio było z WD i AC4 za 45zł.

Opublikowano

Błąd systemu, tak jak ostatnio było z WD i AC4 za 45zł.

Aha, a ja myślałem że Origin promocję zrobił i BF'a za free sypał.

Opublikowano

Huh, jak na złość kiedy moja zniżka -25% na Shadow Warriora straciła ważność, to Steam robi promocję...

Jak ktoś posiada zniżkę -25% na SW i chciałby się pozbyć, to chętnie przygarnę. ;) Mogę się jakimiś kartami odwdzięczyć.

Przy okazji, posiadam także do ewentualnej wymiany klucze Steam na Hydrophobia oraz Satazius.

Opublikowano

Chyba wszystkie te zniżki do Shadow Warriora, które rozdawali, dzisiaj straciły ważność. Moja też zniknęła.

Edytowane przez Ruther

Opublikowano

Mi cały czas tak ściąga. :P