Opublikowano 15 maja 20159 l Ale dlaczego badziewie? Jak jesteś graczem pecetowym, tu musisz mieć prócz Steama, Origina i uPlaya. Ja mam jeszcze Battleneta, bo gram w D3. Te programiki włącza się tylko do odpalenia gry, a naprawdę warto mieć je wszystkie, bo czasem promocje kuszą (np. niedawno było Patrz_PSy za 12 złotych). Serio? Kurde, w sumie trochę szkoda, że przegapiłem, bo za 12 zł to można się zastanowić. Nie warto nawet tych 12zł. Serio. Bartek jakiego masz steama? Ograłeś wersję SKIDROW? --- Ja kupiłem za 30 zł na kinguinie, dostałem kod który nie wiedziałem gdzie wklepać. Okazało się, że na sklepie ubisoftu i nagle gra z 219 zł, potaniała do 30, uff. Edytowane 15 maja 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 15 maja 20159 l Też kiedyś miałem rozkminę jak kupiłem swój pierwszy kod na uPlay, nawet do sprzedawcy pisałem, że nie działa (próbowałem redeem code, a trzeba było go jako kod zniżkowy przy zakupie wpisać). Wysłał mi drugi, z którym było to samo, tylko ja się w końcu ogarnąłem co trzeba zrobić . No za 7 zł to można sobie popatrzeć, gierkę chciałbym kiedyś zobaczyć na własne oczy nawet jeśli gówniana, a pirata nie będę przecież ogarniać.
Opublikowano 15 maja 20159 l Raven, obczaj - może tej gierki nie usuną z konta po czasie:)http://www.kinguin.pl/product/110069/watch-dogs-deluxe-edition-uplay-key-1401196673-772473-t/
Opublikowano 18 maja 20159 l Avencast: Rise of the Mage: MTYJ*-*KTJK-A78XE * = B Cobi Treasure Deluxe: 8X6HW-2DKP*-GLR5T * = C Edytowane 18 maja 20159 l przez kubicz
Opublikowano 3 czerwca 20159 l - Banzai Pecan The Last Hope For the Young Century (Steam) 6BYP4-ZMXTT-AZKCD - Sword of Asumi (Steam) 6DD32-WRGIL-0L8C4 - Train of Afterlife (Steam) 6BTJX-IGHN3-JP397 - Vanguard Princess (Steam) 6CEFR-LE5DB-FGLBQ - Vanguard Princess: Hilda Rize DLC (Steam) 6DTNM-Z7ZPF-F2WAD - Vanguard Princess: Lilith DLC (Steam) 6ADLJ-7EEPK-ZECJG - Pixel Piracy (Steam) TLIBY-JTY4C-F4EDP - Super Splatters (Steam) 2EVJ6-LECKH-E6JJJ - Paranautical Activity: Deluxe Atonement Edition (Steam) D8G54-TE6IK-IG4BN - Deep Dungeons Of Doom (Steam) FCPK6-HYGKH-2EVCR
Opublikowano 5 czerwca 20159 l - The Book of Legends (Steam) 2VDFH-5A9Q6-XNAN6 - 3 Stars of Destiny (Steam) 2TPMF-ZV6DR-B4HAB
Opublikowano 5 czerwca 20159 l dzieki skorzystalem z 3 stars of destiny. the book of legends juz byl uzyty niestety.
Opublikowano 6 czerwca 20159 l Pid Z2ZPA-P2G7I-VV8CZ Battlepaths P7VRJ-82RZY-ZB7LQ QuestRun FRLE9-NF5LN-3430M Serious Sam HD: The Second Encounter VEJIP-LJ257-4R7YV Time Gentlemen Please! and Ben There Dan That! GMPA9-ZJEJZ-HCXDI
Opublikowano 6 czerwca 20159 l Niech się przyzna s(pipi)ysyn , który zabrał serious sama i nic nie napisał. Mimo to dzięki i plus dla Ciebie za kody .
Opublikowano 7 czerwca 20159 l No to jest zły pomysł. Ja jak mam kody, to wolę rozdać komuś znajomemu ze Steam, czyt. znanym dla mnie forumowiczom PSX Extreme. Najlepiej napisać, że ma się kody do takich gier i reszta na Pm. Edytowane 7 czerwca 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Dokładnie, szkoda jak się tak rzuca kody bo jakiś ninja jeden z drugim szybciutko zabierze i nawet nie podziękuje.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l To jest dobry pomysl, ale jak sie ma jakies lepsze tytuly do oddania. Akurat te co rzucilem nie sa jakies rzadkie i juz tyle razy byly bundlowane, ze chyba kazdy je ma. Edytowane 7 czerwca 20159 l przez kubicz
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Gun Monkeys LGEX*-NW*NB-2AWRH * = J Air Guardians LNQ*B-*V88*-QI4G2 * = H
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Pozwoliłem sobie przygarnąć Gun Monkeys. Edytowane 8 czerwca 20159 l przez andrew777
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Chciałem wykorzystać, ale jakiś ciul użył już kodu i nawet nie dał Ci plusika. W każdym razie dzięki za chęć podzielenia się
Opublikowano 15 czerwca 20159 l No trudno, moze sie komus limit wyczerpal, ale jak bierzecie to dawajcie chociaz info zeby inni widzieli