Opublikowano 15 czerwca 20159 l No trudno, moze sie komus limit wyczerpal, ale jak bierzecie to dawajcie chociaz info zeby inni widzieli Nic z tego, przewaznie kody łapia osoby ktore tu wchodza tylko w tym celu i na forum nawet sie nie udzielaja. Moznaby zapytac/poprosic moderacje o jakas grupe lub dzial tutaj, chroniony hasłem lub z dostepem dla danej grupy uzytkowników (nie wiem, zalezne od stazu/ilosci postów lub inny czynnik) i tam sobie na spokojnie wrzucac kody nie bojac sie ze byle random zaraz podwedzi i nawet nie podziekuje.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l No bo było milion razy, jak macie śmieciowe gierki to piszcie, może z jakimś rebusem typu X = V w kodzie. Jak macie dobrą gierkę, wartą trochę kasy, to podzielcie się z nią z forumowiczem poprzez prywatną wiadomość.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l No wiem, ale jezeli tak czesto sie tutaj wrzuca gierki to mozna by jednak pomyslec o wygodniejszym rozwiazaniu.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Mam Company of Heroes i Psychonauts z najnowszego bundla na wydanie. Zainteresowani - PW EDIT: zostali psykonauci. Edytowane 19 czerwca 20159 l przez Ruther
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Przypomne tylko, ze dzisiaj po siodmej wieczorem znikaja karty letniej wyprzedazy. Wiec bez zalu craftujcie/sprzedawajcie/przerabiajcie na gemy. Gdyby ktos potrzebowal, to mam do oddania karte Blitzkriega. A nuz komus z forum brakuje go do odznaki. Edytowane 22 czerwca 20159 l przez kubicz
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Mi brakuje Dansky. Mogę dać/wymienić na Bob, Cerulean Carmouth, Sigmond, Crusta-Sean, Dire Frog, Z-Lo lub Gold Helm.
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Mi brakuje Dansky. Mogę dać/wymienić na Bob, Cerulean Carmouth, Sigmond, Crusta-Sean, Dire Frog, Z-Lo lub Gold Helm. Polecam http://www.steamtradematcher.com/. Stronka sama ci znajdzie ludzi z ktorymi mozesz sie wymienic. Potem tylko wysylasz oferty wymiany i czekasz.
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Mam do oddania Borderlands and Borderlands DLCs:The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot, & The Secret Armory of General Knoxx.
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Mam do oddania Borderlands and Borderlands DLCs:The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot, & The Secret Armory of General Knoxx. widzę nowe humblebundle nabyte, z chęcią bym przyjął bo nie mam kasy na koncie, a zanim jutro na poczcie wpłacę (usługi bankowe tmobile ftw) to już akcja minie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 24 czerwca 20159 l widzę nowe humblebundle nabyte, z chęcią bym przyjął bo nie mam kasy na koncie, a zanim jutro na poczcie wpłacę (usługi bankowe tmobile ftw) to już akcja minie. Kasa z poczty na konto idzie ponad 13 dni? o_O
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Mam do oddania Borderlands and Borderlands DLCs:The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot, & The Secret Armory of General Knoxx.widzę nowe humblebundle nabyte, z chęcią bym przyjął bo nie mam kasy na koncie, a zanim jutro na poczcie wpłacę (usługi bankowe tmobile ftw) to już akcja minie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kod idzie na PW
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Mam do oddania Borderlands and Borderlands DLCs:The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot, & The Secret Armory of General Knoxx.widzę nowe humblebundle nabyte, z chęcią bym przyjął bo nie mam kasy na koncie, a zanim jutro na poczcie wpłacę (usługi bankowe tmobile ftw) to już akcja minie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kod idzie na PW Bardzo dziękować
Opublikowano 10 lipca 20159 l ON MY OWN (Steam) 69FCX-Z7202-B0L5R Supreme League of Patriots - Episode 2: Patriot Frames (Steam) 67AIZ-X3TI0-K8NEN Alienware Skin Case for Dirty Bomb 80A3A-8MR99-GWWMT Edytowane 11 lipca 20159 l przez pic3k
Opublikowano 22 lipca 20159 l Fallen Enchantress: Legendary Heroes (steam) T67RT-MA4YC-JDXZT Crimzon Clover WORLD IGNITION (steam) 6DE6A-HB9VT-BYG0Z
Opublikowano 28 lipca 20159 l Jak by ktoś miał kod do World of Tanks dla istniejących kont z dzisiejszego CD Action to chętnie się wymienię w zamian za kilka kodów z CDA.
Opublikowano 31 lipca 20159 l Steam: 99 Spirits: Special Edition D84LX-GDAR9-E7QPH Vanguard Princess MIXIT-63FLG-LYF3H Vanguard Princess Lilith Pack 7IJPT-LX0FZ-4A628 Vanguard Princess Hilda Rize Pack H5DMQ-Q5IDN-B8C2X
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Earth 2150 - The Moon Project WW97I-TNWTV-Q38RF Edytowane 13 sierpnia 20159 l przez pic3k
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Tutat te klucze się generuje: http://www.dlh.net/en/gaming-news/49183/90,000-steam-keys-for-earth-2150-%E2%80%93-the-moon-project.html
Opublikowano 1 września 20159 l Kill The Bad Guy 6BXZY-J4WHV-89H8Z Gunjitsu 650IV-RJYQ6-BI3KR Go Home - Rage incoming 6AQIL-BETNP-A2KVN The chronicles of Emerland. Solitaire. 69NIV-X3X6G-9EJLZ Wszystkie gry w postaci kluczy Steam.