Opublikowano 22 grudnia 20159 l Velius, na co Ty to bierzesz, jak masz milion gier do przejścia? Ja bundla nie wziąłem, bo kupiłem tego SE, ale... jakby ktoś miał niepotrzebny kod na Tomb Raider 3
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Biore bo chce pograc. Nie robie sobie kolejek co kiedy ogrywam, nawet jak mam 100 gier w backlogu i kupie nowa a mam na nia wieksza ochote to ja ogram w pierwszej kolejnosci.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Kilka kodów na steam: Life Is Strange - Episode 1 DJ8Q7-7Q387-WQHLF Tomb Raider I 257MB-K7CTY-PPP07 Tomb Raider II KCJKW-NIRC6-J3NGC Tomb Raider III 0RGG5-F74PR-ZFI3H
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Dzięki za Life Is Strange (tylko czemu był wpisany jako Tomb Raider I?) Pierwszy użyty, pozostałe dwa zostawiam dla innych.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Mały zwrot akcji, okazało się, że nie mam tej gry w bibliotece. Gdybym był sępem, to bym nic nie zostawił. Edytowane 23 grudnia 20159 l przez tomzacz
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Spróbuj wklepać i będziesz miał pewność. Sprawdziłbym ale tej gierki nie mam i nie chcę Ci przez przypadek podebrać kod.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Sprawdzałem i właśnie kod na TR nie działa ale kolega coś pisał ze był wpisany jako life stange... ale nie chce komuś zgarnąć life stange wiec pytam.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Właśnie sprawdziłem bibliotekę i dodało mi... Tomb Raidera, choć Steam mówiło, że Life is Strange. Dobra, narazie nie biorę żadnych kodów. Idę oglądać recenzje. [emoji14]
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Jak coś to ja bym przygarnął kod na Tomb Raidera 3 (ale to chyba jako paczka idzie).Zobaczymy, może za tydzień dadzą inne fajnale niż mam i kupię całego bundla, to wtedy może oddam
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Jak może iść paczką, skoro tam były trzy kody, każdy do innej gry? [emoji14]
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Czyli Tomb Rider poszedł wszystko jest tak jak w poście. Pierwszy kod jest na Life Strange i jest do wzięcia (chyba że ktoś wziął i się nie przyznał) Edytowane 23 grudnia 20159 l przez czapa
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Mam kody i kodziki . Oddam kody na gry steam: Front Mission Evolved Murdered Soul Suspect uplay: Splinter Celle Blacklist Oprócz tego kod na kase w world of tanks kod do bety world of warships kod na coś do league of legends. Nie wiem co bo było kiedyś w cda a ważny do 18 stycznia 2016. Pozdrawiam Edytowane 23 grudnia 20159 l przez blantman
Opublikowano 23 grudnia 20159 l na razie dam ci front mission jak nikt bo murdered się nie zgłosi to dostaniesz jutro