Skocz do zawartości

Wymiana kodów Steam/Origin, kart itepe

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 157,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Powinieneś dostać rangę sęp. Bo co widzę że ktoś wrzuca grę to i zaraz twój post jest.

• Nikt się nie zgłaszał, na wishlistach znajomych nic nie widziałem, więc wrzucam luzem pozostałości z bundli. Mam nadzieję, że przygarną to forumowicze, nie boty. Wszystko Steam. Enjoy.   Amn

• Mam trochę nadmiarowych gier na Steam do wykorzystania. Sprawdziłem wishlisty znajomych i akurat poniższych nikt jakoś specjalnie nie pragnie , dlatego wrzucam tutaj listę. Zróbmy tak, że jeśli k

Opublikowano

Velius, na co Ty to bierzesz, jak masz milion gier do przejścia?

Ja bundla nie wziąłem, bo kupiłem tego SE, ale... jakby ktoś miał niepotrzebny kod na Tomb Raider 3 :lapka:

Opublikowano

Biore bo chce pograc. Nie robie sobie kolejek co kiedy ogrywam, nawet jak mam 100 gier w backlogu i kupie nowa a mam na nia wieksza ochote to ja ogram w pierwszej kolejnosci.

Opublikowano

Kilka kodów na steam:

Life Is Strange - Episode 1
DJ8Q7-7Q387-WQHLF

Tomb Raider I
257MB-K7CTY-PPP07

Tomb Raider II
KCJKW-NIRC6-J3NGC

Tomb Raider III
0RGG5-F74PR-ZFI3H
Opublikowano

Dzięki za Life Is Strange (tylko czemu był wpisany jako Tomb Raider I?)

Pierwszy użyty, pozostałe dwa zostawiam dla innych.

Opublikowano

sęp nadleciał

Opublikowano

Mały zwrot akcji, okazało się, że nie mam tej gry w bibliotece.

Gdybym był sępem, to bym nic nie zostawił.

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Spróbuj wklepać i będziesz miał pewność. Sprawdziłbym ale tej gierki nie mam i nie chcę Ci przez przypadek podebrać kod.

Opublikowano

Sprawdzałem i właśnie kod na TR nie działa ale kolega coś pisał ze był wpisany jako life stange... ale nie chce komuś zgarnąć life stange wiec pytam.

Opublikowano

Właśnie sprawdziłem bibliotekę i dodało mi... Tomb Raidera, choć Steam mówiło, że Life is Strange.

Dobra, narazie nie biorę żadnych kodów. Idę oglądać recenzje. [emoji14]

Opublikowano

Jak coś to ja bym przygarnął kod na Tomb Raidera 3 (ale to chyba jako paczka idzie).
Zobaczymy, może za tydzień dadzą inne fajnale niż mam i kupię całego bundla, to wtedy może oddam :)

Opublikowano

Jak może iść paczką, skoro tam były trzy kody, każdy do innej gry? [emoji14]

Opublikowano

Czyli Tomb Rider poszedł :( wszystko jest tak jak w poście. Pierwszy kod jest na Life Strange i jest do wzięcia (chyba że ktoś wziął i się nie przyznał)

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Próbowałem pierwszy i był zużyty.

Opublikowano

Mam kody i kodziki . Oddam kody na gry

steam:

Front Mission Evolved

Murdered Soul Suspect

uplay:

Splinter Celle Blacklist

Oprócz tego kod na kase w world of tanks

kod do bety world of warships

kod na coś do league of legends. Nie wiem co bo było kiedyś w cda a ważny do 18 stycznia 2016.

Pozdrawiam :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Dzięki wielkie, Suavek mi właśnie podrzucił Murdered <3 

Opublikowano

Jezeli kod do WoTa jest z obecnego CDA, to chetnie go przygarne.