Opublikowano 26 grudnia 20159 l Mam kodziki na steam (chyba działające, czyt: jeszcze ich nie "odkryłem") do Warhammerów 40k; Dawn of war game of the year edition Dawn of war 2 Dawn of war 2 retribution Jak ktoś chce, to zapraszam na pw A jakby ktoś co chciał sprezentować w zamian, to też nie mam nic przeciwko Zostały jeszcze dow 1 i dow 2. RT poleciało do suavka, bo był pierwszy edyta: dow 2 dla Szarka. Został klasyk Edytowane 26 grudnia 20159 l przez Metoda
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Mam kod na soul suspect do oddania jakby ktos chcial. Nie wklejam tu bo lepiej dac komus kto chce w to grac a nie tylko dodac do biblioteki. Zapraszam na pw. Poszlo.
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Mam kodziki na steam (chyba działające, czyt: jeszcze ich nie "odkryłem") do Warhammerów 40k; Dawn of war game of the year edition Dawn of war 2 Dawn of war 2 retribution Jak ktoś chce, to zapraszam na pw A jakby ktoś co chciał sprezentować w zamian, to też nie mam nic przeciwko Zostały jeszcze dow 1 i dow 2. RT poleciało do suavka, bo był pierwszy edyta: dow 2 dla Szarka. Został klasyk Można klasyka?
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Moge oddac zainteresowanej osobie kupon znizkowy na Talos Prin(nene)le. Kupon laczy sie z obecna promocja na Steamie, wiec mozna wyrwac gierke za 2,49€. Edytowane 27 grudnia 20159 l przez kubicz
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Ej, to ty dałeś mi ten kupon na Shadow Warrior. Dzięki wielkie za tamten kupon. Dzisiaj kupuję.
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Mam Shadow Warriora. Do oddania lub wymiany. Początkowo miało być ma giveaway, ale nie mam wstępu, więc Hmm... jak coś biorę to jestem cebulą, a jak coś rozdaję to cisza. Edytowane 29 grudnia 20159 l przez tomzacz
Opublikowano 29 grudnia 20159 l tomzacz ale spokojnie, niektórzy zaglądają tutaj trochę rzadziej Ale miło z Twojej strony, że dajesz gierkę.
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Ok nikt się nie zgłosił to wklejam tutaj kod na Splinter Cell Blacklist na Uplay. Goty giereczka może jakiś random weźmie. KPAT-PRFL-XED7-VDJY
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Kto chce jedną z tych gier? Serious Sam Revolution Serious Sam 2 Shower With Your Dad Simulator 2015 Breath of Death VII i Cthulhu Saves The World Deponia Albo jakakolwiek gra do 70 eurocentów. Edytowane 29 grudnia 20159 l przez tomzacz
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Więcej na razie nie mam. A kto chce po prostu Shower With Your Dad Simulator 2015?