Skocz do zawartości

Wymiana kodów Steam/Origin, kart itepe

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Chciałem Broken Age przytulić, a tu zonk. Lepiej wrzucajcie kody na steamgifts, albo na PM. Tutejsza hołota nawet plusa nie da za fajne gierki. Ja Ci dam plusika za starania.

Edytowane przez Shankor
Opublikowano

Chciałem Broken Age przytulić, a tu zonk. Lepiej wrzucajcie kody na steamgifts, albo na PM. Tutejsza hołota nawet plusa nie da za fajne gierki. Ja Ci dam plusika za starania.

Daj znać, czy dalej chcesz BA.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam kodzik na Shadow Complex Remastered, ale na EPIC Launchera, czyli pierw ktoś musiałby pobraćtą aplikację, założyć konto i dopiero kod zadziała. Trochę pierdzielenia, ale jak coś to mam.

Opublikowano

Kilka "hitow" od Digital Homicide (kazdy crap ma karty):

Medieval Mercs -> 6JAGJ-P*CYZ-3XQC7

Starship Novastrike -> 7F2II-RZBJ*-T*GCE

Wyatt Derp -> 0KCX3-EYVNK-WXK*G

Wyatt Derp 2 Peacekeeper -> 36F*B-D7WQ8-6IBLB

* = H

Opublikowano

Mam do oddania kod Steam na Deus Ex: Human Revolution (zwykla wersja). Nie daje jednak gwarancji, ze kod dziala. Pamietam, ze w tym numerze CDA powinien byc zupelnie inny zestaw gier. Istnieje wiec szansa, ze ktos wczesniej zaopiekowal sie kodem. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam do oddania kod Steam na Deus Ex: Human Revolution (zwykla wersja). Nie daje jednak gwarancji, ze kod dziala. Pamietam, ze w tym numerze CDA powinien byc zupelnie inny zestaw gier. Istnieje wiec szansa, ze ktos wczesniej zaopiekowal sie kodem. ;)

Oferta wciaz aktualna.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...