Homelander 2 050 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Proponuję żeby ktoś ogłosił, że ma kodzik i na co. A potem zgłoszenie na PM. Może trochę więcej zachodu, ale przynajmniej ograniczy popieprzanie kodu bez nawet napisania dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Albo żeby temat był dostępny dla osób które mają chociaż trochę postów? Bo nie wierze że aktywni użytkownicy są takimi prostakami co wezmą gierke i nie dadzą nawet plusika czy napiszą głupie dzięki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Silver 167 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Dokładnie.. temat (w tym klucze) jest widoczny dla osób nawet niezalogowanych, więc tak naprawdę nie wiadomo kto to zajumał Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 063 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Niektóre tematy są dostępne tylko dla osób z odpowiednią ilością postów więc tym bardziej taki temat jak ten powinien mieć ograniczenie. Moderacjo proszę działać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 908 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września W sumie dobry pomysł, ograniczyć widoczność od odpowiedniej ilości postów i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 530 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września (edytowane) znowu nikt nie podziękował edit nie zauważyłem dodatkowej strony xd Edytowane 15 września przez wojtas011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Od tej pory jak coś będę miał do oddania to robię ogłoszenie parafialne i kto pierwszy ten lepszy, dowolnym kanałem komunikacji. Dość pasożytów i mela każdemu takiemu na japę, hatfu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 908 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września @Square Tak jak wyżej w dyskusji da się ukryć ten temat przed osobami które mają mniej niż 200-300 postów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Dla pojedynczego tematu się nie da. Można przenieść temat do PT, tam jest od limitu wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 908 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Dla mnie spoko ale dodajmy może ankietę na tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września A nie można w dziale PC zrobić dodatkowego działu pod kody, przenieść temat i ustawić tam limit 300 postów minimum? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Żeby był tam jeden temat? Trochę bez sensu, a wymiana kodów to PT, pasuje idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 159 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września to przenieść tam też tematy jak steam i ten o innych serwisach dystrybucji Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Tylko czemu temat Steam ma być limitowany ilością postów? Już nie przesadzajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Po prostu niech użytkownicy sami się pilnują. Nie przeszkadza Wam, że kodzik trafia do randoma - wrzucajcie śmiało. Chcecie, żeby jednak dostał go jakiś aktywny użytkownik - ogłoszenie "cośtam na GOG/Steam, kto chce niech odezwie się na PW". Jesteśmy dorośli, chyba damy radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 632 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września No ja bym nie chciał mieć skrzynki zawalonej pmkami. Jest spora szansa że to będzie ludzi zniechęcać do dzielenia się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Przeniesienie chyba lepsze na pw to chyba nawet o gta 6 by nie chciało mi się napisać ale jak zwykle roztrzygnąć to może ANKIETA boża Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 063 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Pisanie na PW oddzieli chłopców od mężczyzn, jestem za. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września Lego hobbit, the falconeer i kerbale do oddania na gogensa jak ktoś chętny Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września Takie gówna z Amazona to wrzucajcie - ma je co drugi z primem. Gorzej takie słodycze jak re3 remake - no nie wybaczę, że ktoś podjebal i nie powiedział. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września 2 godziny temu, XM. napisał(a): Takie gówna z Amazona to wrzucajcie - ma je co drugi z primem. Gorzej takie słodycze jak re3 remake - no nie wybaczę, że ktoś podjebal i nie powiedział. A to Ty nie masz REmaka 3? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września NA STIMKA NIE MAM, a chciałem na sd pociągnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września Takie buty. No to musisz się wysprzęglić z 25zł na kodzik kolego, innej drogi nie ma 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września 9 Years of Shadows (GOG) Spoiler PUZG833C48006B4F68 Arcade Paradise (GOG) Spoiler 35LUEC971F8D06014C Cursed to Golf (GOG) Spoiler T2SJ05D5ECFC737797 Hell Pie (GOG) Spoiler BE7C0805719AB3D140 INDUSTRIA (GOG) Spoiler JE8C9BA7A1543E1767 Kerbal Space Program (GOG) Spoiler SS4G36F52C1F44A099 Moonlighter (GOG) Spoiler S9WH7C0A0D8501CDA1 Spells & Secrets (GOG) Spoiler V9PD74020058A613B7 The Falconeer Spoiler 4VDEF49C6C6719B04D Thronebreaker: The Witcher Tales Spoiler DKZJ69F7854FC4C727 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 66 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września Dzięki przygarnąłem Thronebreaker. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi