Dante 443 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Próbowałem River City Girls, ale już aktywowane w razie czego. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu No to ktoś podpieprzył i nawet nie podziękował. Zwierzęta Cytuj
Chewie 165 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Wziąłem suzerain, może kiedyś pobawię się dyktatora Cytuj
mozi 1 980 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Moja sugestia to jednak pw i wysyłka kodów bo tak to zaraz ktoś podbiera. Wiem że to dodatkowa robota ale jak już sobie ktoś zadaje trud żeby to wstawić to może warto te parę lików więcej? He? Cytuj
Pupcio 18 508 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu No river city girls troche szkoda jeśli wpadła jakiemuś randomo robakowi Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Wrzuciłem tak, bo myślałem, że gry bezwartościowe Cytuj
Bzduras 12 667 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu RCG szkoda, a temu zabieraczowi oficjalnie życzę raka wątroby Matka nie nauczyła mówić "dziękuję" parówo? Cytuj
Ukukuki 7 058 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Powtórki z ostatniego bundla na humble, pewnie większość z was już te gierki ma a nie chce mi się z tym bawić na PW Więc łapcie i w miarę możliwości dajcie znać innym co nie jest już aktualne. 44R8F-N5DJC-GN4FX Star Wars™ Empire At War: Gold Pack 3P6NK-H04TT-8MBR9 Star Wars™ Knights of the Old Republic™ II: The Sith Lords 3R05Q-DG2K4-J28N4 Star Wars™ Knights of the Old Republic 3R3BE-94KW5-T5XG6 Star Wars Galactic Battlegrounds Saga 3534E-5L4TV-VCHXV STAR WARS Jedi Knight - Jedi Academy 353BQ-GDCD7-7VHTQ STAR WARS - The Force Unleashed Ultimate Sith Edition 3YT95-KD4JV-R7KET Star Wars™ Republic Commando Star Wars Rebellion™ 3R2C0-R8RXK-ZK9KY 1 2 Cytuj
wojtas011 545 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Udalo sie pierwsze 3 klucze użyć, dzieki 1 Cytuj
Pupcio 18 508 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Wziąłem force unleashed, dzięki 1 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Chciałem Galactic Battlegrounds, bo słyszałem, że to takie starwarsowe Age of Empires, ale ktoś podjebał. Jakby ktoś miał jeszcze to poproszę Cytuj
Chewie 165 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Jako star warsowy zjebiszcz musiałem wziąć republic commando i battlegrounds. Zostawiłem Rebellion, żeby nie było siary Cytuj
Chewie 165 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 23 minuty temu, Homelander napisał(a): Chciałem Galactic Battlegrounds, bo słyszałem, że to takie starwarsowe Age of Empires, ale ktoś podjebał. Jakby ktoś miał jeszcze to poproszę Sprawdź pm 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi