Raptor 226 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Mi po raz pierwszy, wiec sie troche zdziwilem. Nie zeby mi to przeszkadzalo... calkiem uczciwe nawet biorac pod uwage zarobki w polsce;). Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Ale... jak Wy to robicie? W jaki sposób płacicie? Ja przez PayPal, a on się nie myli jeśli chodzi o przeliczanie walut . Przy płatności kartą kredytową ściąga tylko złotówki? W sumie to nie uważam, by nawet te $3,6 jakie dałem było dużo, ale jestem ciekawy o co tutaj chodzi. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Ja place mbankowa wirtualna karta. Tez sie zdziwilem, ze w zlotowkach poszlo. Teraz mieli ten nowy "Stripe" payment system - moze on sie gubi. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Ja mam wirtualną kartę bzwbk. Robię przelew google wallet/amazon payments i leci złotówka zamiast 3 coś. ;D Cytuj
canuks 63 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Huh, jak na złość kiedy moja zniżka -25% na Shadow Warriora straciła ważność, to Steam robi promocję... Jak ktoś posiada zniżkę -25% na SW i chciałby się pozbyć, to chętnie przygarnę. Mogę się jakimiś kartami odwdzięczyć. Przy okazji, posiadam także do ewentualnej wymiany klucze Steam na Hydrophobia oraz Satazius. znizki z odznaki nie można łączyć z innymi promocjami Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 na serio z tymi złotówkami ? tzn jak zapłacę kartą a nie paypalem to ściągnie mi 3 zł zamiast 3 dolców ? Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 (edytowane) znizki z odznaki nie można łączyć z innymi promocjamiNajwyraźniej można. Właśnie to zrobiłem. Podziękowania dla Kubicza za kupon. Edytowane 7 listopada 2013 przez Suavek Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 na serio z tymi złotówkami ? tzn jak zapłacę kartą a nie paypalem to ściągnie mi 3 zł zamiast 3 dolców ? Nie wiem czy na pewno. Tak mi sciagnelo wlasnie - w zlotowkach zamiast dolarach. Stad pojawilo sie moje pytanie na forum. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 (edytowane) Nie podniecajcie się za bardzo.Przy zakupie za dolara po jakimś czasie znikną wam te dodatkowe 2zł. Edytowane 7 listopada 2013 przez Soban 1 Cytuj
Natsu 1 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Posiadam klucz do Mafii II na wymiane Ktoś chętny PW ;d Cytuj
canuks 63 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 (edytowane) Doszło mi dziś kilka zniżek : Awesomenauts - 66% ZNIŻKI Frozen Synapse - 75% ZNIŻKITitan Attacks - 75% ZNIŻKIDelve Deeper - 50% ZNIŻKIUltratron - 75% ZNIŻKIJack Orlando Director's Cut - 66% ZNIŻKIEnclave - 90% ZNIŻKINihilumbra - 50% ZNIŻKIDungeon Defenders - 50% ZNIŻKPlanets Under Attack - 90% ZNIŻKIWymiana /oddam dowolną ilosc zniżek za karty lub skiny/skrzynki z CS:GO.na pewno się dogadamy . Wymienie również kod na Batman: Arkham Asylum GOTY na jakąś inną grę lub karty Edytowane 10 listopada 2013 przez canuks Cytuj
Rzempek 0 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Wymienie Kod do Medal of Honor i The sims 3 starter pack na jedną z tych gier: Mass effect 2 Battelfield 3 Dead Space 3 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 oddam 3 kody (steam) Alien Breed: Impact AB: Assalut AB: Descent Jak będzie więcej chętnych niż jedna osoba to podziele po jednym:) Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 (edytowane) A ja mam taka oferte: Jedna z ponizszych gier za rejestracje na playblinku (konkurencja steamgifts; czyli bierzemy udzial w losowaniach gier na Steama) z mojego refa (trzeba miec minimum 20 gier na koncie Steam). Moge tez oddac jakies karty, ktore mi zalegaja w plecaku. Chetni niech mnie dodadza na Steamie: http://steamcommunity.com/id/kubicz - Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key- Crysis 2 Maximum Edition Origin Key- Medal of Honor Origin Key- Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key- Populous Origin Key- Mirror's Edge Origin Key Edytowane 23 listopada 2013 przez kubicz Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 Ja bym za to chętnie od kogoś kupił Humble Weekly Sale Nordic Games non-BTA (gift URL), bo nie wiem dlaczego, ale przegapiłem ten bundle. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 A ma ktoś keya na Red Alert 3? Cytuj
selene 3 368 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 (edytowane) @MaZZeo, mam klucz na Origina jak chcesz. Jak ktoś lubi przebieranki, to mam do oddania kod na The Millennium Skins Pack for Batman™: Arkham Origins Edytowane 18 listopada 2013 przez selene 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 (edytowane) a ja przygarne klucz do heartstone jakies tam keye z ea bundle jeszcze mam nieaktualne Edytowane 20 listopada 2013 przez Gattz Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 (edytowane) @MaZZeo, mam klucz na Origina jak chcesz. Jak ktoś lubi przebieranki, to mam do oddania kod na The Millennium Skins Pack for Batman™: Arkham Origins Chętnie przygarnę stroje dla gacka Edytowane 17 listopada 2013 przez GwynBleidd_79 Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 oddam 3 kody (steam) Alien Breed: Impact AB: Assalut AB: Descent Jak będzie więcej chętnych niż jedna osoba to podziele po jednym:) To ten top-down szuterek? Bym chętnie przyjął. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Mam nie typową propozycję /pytanie .... mam nieco "zbędnej "gotówki na karcie prepaid w telefonie ktoś może by chciał zakupić jakieś sms premium do jakieś gry to możemy się dogadać ,ja kupie SMS ze swojej karty podam kod a kase na konto ktoś odda . W ogóle jest możliwość doładowania konta/zakupu przedmiotów w takich grach jak WoT ,DOta ...... ? ewentualnie jakieś doładowanie/transfer na turbobit czy inny server tego typu .... Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 (edytowane) A ja mam taka oferte: Jedna z ponizszych gier za rejestracje na playblinku (konkurencja steamgifts; czyli bierzemy udzial w losowaniach gier na Steama) z mojego refa (trzeba miec minimum 20 gier na koncie Steam). Moge tez oddac jakies karty, ktore mi zalegaja w plecaku. Chetni niech mnie dodadza na Steamie: http://steamcommunity.com/id/kubicz - Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key - Crysis 2 Maximum Edition Origin Key - Medal of Honor Origin Key - Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key - Populous Origin Key - Mirror's Edge Origin Key Do listy dochodza jeszcze: - Bad Rats (gift) - Just Cause (gift): - Medal of Honor (klucz steam) - Crysis 2 Maximum Edition (klucz steam) nieaktualne Edytowane 23 listopada 2013 przez kubicz Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Kiedy masz za dużo gier na Steamie? Kiedy kupujesz je drugi raz nie będąc tego świadomym. Właśnie kupiłem drugą kopię Might and Magic Clash of Heroes na Steam. Wymienię za inną gierkę, za karty, sprzedam za $2 (jest w promocji na GMG za $2,5 aktualnie), cokolwiek. 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 @Kruczek To chyba było nieuniknione xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi