vish 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Możecie mi powiedzieć, dlaczego Polacy nie mogą pobrać Crackdown i teraz Dead Rising 2? Bo jest blokada regionalna? Nawet Niemcy dostali inną grę na pocieszenie, bodajże Lost Planet 2, a w Polsce profil Xbox 360 na Facebooku radośnie zmienia sobie logo, a gry i tak nie można sobie pobrać. No to są kpiny. Po co reklamować coś - za co i tak się płaci! - z czego nie można korzystać?! Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Jestem Polakiem i pobrałem Crackdown. Cytuj Odnośnik do komentarza
vish 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 A możesz mi powiedzieć jak? Zarówno z poziomu konsoli jak i na stronie mam tylko zmianę opcji płatności. Co z tego, że jest napisane 'darmowe' skoro nie można kliknąć i dodać do pobierania? Mam tylko opcję zmiany płatności, kupienia za punkty i informacje o ograniczeniu używania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) A nie masz przypadkiem konta założonego na inny kraj, np. UK? Bo jeśli tak, to nie pobierzesz tych gier - Crackdown i Dead Rising 2 mają blokady regionalne na IP. Jeżeli rejonizacja konta nie zgadza się z rejonizacją IP, to nie pobierzesz żadnej z tych gier. Jeśli masz konto założone na Polskę i masz polskie IP, to pobierzesz bez problemu. Trzeba zmienić na MSP, wtedy można pobierać bez dodatkowych opłat. Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie masz dodanej opcji płatności pewnie. Spróbuj pobrać z poziomu konsoli, zmieniając najpierw walutę na MSP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Piwo_HD 5 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 A nie masz przypadkiem konta założonego na inny kraj, np. UK? Bo jeśli tak, to nie pobierzesz tych gier - Crackdown i Dead Rising 2 mają blokady regionalne na IP. Jeżeli rejonizacja konta nie zgadza się z rejonizacją IP, to nie pobierzesz żadnej z tych gier. Jeśli masz konto założone na Polskę i masz polskie IP, to pobierzesz bez problemu. Trzeba zmienić na MSP, wtedy można pobierać bez dodatkowych opłat. Mieszkam w Niemczech (Niemieckie Ip ) konto na Polskę i pobieram te gry bez problemu ,czyli blokady regionalnej brak .Jedyna blokada jest na Case zero . Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Trzeba nacisnąć X by "kupić" za pomocą punktów MSP Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi