Skocz do zawartości

NI NO KUNI - SAVE!

Featured Replies

Opublikowano

Witam.

Potrzebny mi "sejv" do Ni no kuni - około 26-30 lv głównego bohatera.

Proszę też o instrukcję jak go wgrac na konsolę, która niefortunnie została sformatowana=>utrata setek sejvów z równych gier i innych ważnych danych;-///.

Z góry thx za pomoc.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Serio? Przez 9 miesięcy nie mogłeś poświęcić tych kilkunastu(?) godzin na granie w Ni No Kuni?   W tym momencie gdybym miał taki sejw, to bym Ci go po prostu nie dał xD

• Od tego 17 sierpnia byś chyba już kilka razy miał taki poziom

• NOOB. Graj i nie płacz i nie wykorzystuj po takim czasie ---- czasu gry innych.   Zamknijcie temat.

Opublikowano
  • Autor

up!

btw udalo sie zdobyc save z jakiegos zachodniego forum...ale 4 my ps3 it is out of sight:- \

Opublikowano

Save i gra są z różnych regionów, dlatego się nie widzą.

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

...to może ktoś byłby uprzejmy podesłać mi save z naszego regionu. Duża prośba...

Opublikowano

Od tego 17 sierpnia byś chyba już kilka razy miał taki poziom :P

Opublikowano
  • Autor

...zapewne, pod warunkiem, ze mialbym na to czas i ochote, a glownie to pierwsze :-)...zatem PONAWIAM...CZY KTOS POMOZE MI WROCIC DO TEJ NAPRAWDE FAJNEJ GRY...prosze o wsparcie. 

Opublikowano

Miałem dobre chęci, ale mam jedynie save z 79lvl (ewentualnie post game save 99lvl).

Opublikowano
  • Autor

SZKODA....ale dziękuj!ę...prosba nadal aktualna.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

...nadal aktualne...gra potaniała, znajdzie pewnie nowych amatorów, a zatem gdyby ktoś był tak dobry ;-)...pół królestwa za savefile około 20-30 lv.

Opublikowano

Serio? Przez 9 miesięcy nie mogłeś poświęcić tych kilkunastu(?) godzin na granie w Ni No Kuni?

W tym momencie gdybym miał taki sejw, to bym Ci go po prostu nie dał xD

Opublikowano
  • Autor

Serio nie miałem tych 20-30 h...ale doceniam zainteresowanie....notabene dobrze, że panicz nie masz tego sejwa, albowiem utraciłbym chyba wiarę w ludzką bezinteresowność ;-) ....AKTUALNE.

Opublikowano

NOOB. Graj i nie płacz i nie wykorzystuj po takim czasie ---- czasu gry innych.

Zamknijcie temat.

Opublikowano

Ja jak czytam ten temat to tracę wiarę w graczy. Skoro sam nie wbiłeś ponownie tego lvl przez 9 miesięcy to nawet jak dostaniesz taki sejw to i tak pewnie nie będziesz miał czasu żeby grać w tę "NAPRAWDE FAJNA GRE".

Opublikowano

Na PS3 Save'y mają zabiezpieczenia że nie zadziałają na innym koncie chyba, nie?

Opublikowano

Niekoniecznie, jak już działa to nie da się wbijać trofików, ale czy to ważne? xD

Opublikowano

MTV :banana:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.