Karas 433 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 (edytowane) Ujawnione zmiany względem wersji na 3DS'a to: - ranking online - trofea (brak platyny) - tryb walki z bosami - cutscenki w HD i nowy silnik wprowadzający sporo zmian względem oryginału - lip-sync A tu pierwsze obrazki : Edytowane 20 sierpnia 2013 przez Karas Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Jaram sie. A jeszcze bardziej faktem, ze bedzie dwupak z jedynka i dlc + demo 2ki. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2013 Jaram sie. A jeszcze bardziej faktem, ze bedzie dwupak z jedynka i dlc + demo 2ki. Jak dla mnie w tym dwupaku powinna się znaleźć pełna wersja dwójki a nie demo Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 1 września 2013 Opublikowano 1 września 2013 Wiadomo już, czy w LoS Collection Mirror of Fate HD znajdzie się na krążku, czy wrzucą do pudełka kod na pobranie z sieci? Bo jak to drugie, to będzie shit, a nie kolekcja. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) 23 trofiki w Mirror of Fate HD: http://www.xbox360achievements.org/game/castlevania-lords-of-shadow-mirror-of-fate-hd/achievements/ Edytowane 14 października 2013 przez Kasias Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 16 marca 2017 Opublikowano 16 marca 2017 Kupiłem niedawno za parę groszy na wyprzedaży psnowej i zaliczyłem na 100%. Cóż, warto zagrać choćby po to, by wypełnić lukę pomiędzy 2 dużymi castlevaniami (2 części Lords of Shadow na PS3). Dwuwymiarowy slasher rozjaśnia nieco fabułę i historię rodu Belmontów. Bossowie nawet OK, dość wymagający, nie powiem. Mamy 3 bohaterów (w zasadzie to 2) i poznajemy historię każdego z nich, razem z nim dążymy do wyznaczonego sobie celu i zwiedzamy zamczysko. Radzę zagrać w pierwszą część LoS przed zapoznaniem się z MoF, wiele rzeczy będzie bardziej zrozumiałych. Za 3 funty niezła odskocznia od poważniejszych tytułów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi