Opublikowano 22 sierpnia 201311 l skill nurkowanie ? (w jakim GTA ?) Tak jest. No chyba dopakować coś można było tylko w SA.
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l no tak, tylko w SA:) Co ujrzelismy po zapaleniu reflektora na wieżowcu w ciekawej misji z VC?
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l wacek był zawsze wieczorem wyświetlany na jednym z wieżowców. dobrze z pola golfowego to widać
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l fakt, moj blad ale skoro mam zawadwac to niech bedzie: GTA VC, postac Kto mial najwieksze cojones?
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l O ile dobrze przeczytałem to chodzi czym to rozwaliliśmy... sterowanym helikopterkiem z podczepianymi bombami
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l gdybym zapytał czym to by za bardzo naprowadziło sut - miejsce owszem ale chodziło o metodę pawcio jedziesz z pytaniem.
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l Jak to w której, w GTA2 :}. Śmigamy autobusem zbierając ludzi, by potem w kwikach i wrzaskach trochę zmienić przystanek docelowy!
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l Cholera, najgorsze w zgadywaniu jest to, że potem trzeba zadać znowu pytanie . Wymień dwie gry-klony GTA które Rockstar obraziło przez różne aluzje w grze i napisz w jaki sposób to zrobili.
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l True Crime - w GTA SA plakaty True Grime, firma zdaje sie od wywozu smieci, Driver, tez GTA SA jak ktos gra w willi tego... no... Madd dogga czy jak mu tam?
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l Madd Dogg to parodia Snoop Dogga i gry się zgadzają, ale Drivera dużo dosadniej pojechali i właśnie o to mi chodzi.