Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Parodia filmu w trójce pt. Badfellas, Vincent podkładający głos Leonowi, a w VC to nie mam pojęcia, były jakieś?
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Dobrze. W vice city też były plakaty, w tej wytwórni filmowej. Dajesz.
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Jej, wreszcie Homer coś zgadł! Proste. SA: W jaki sposób można było wyjąć dwa telefony komórkowe?
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Jej, wreszcie Homer coś zgadł! Proste. SA: W jaki sposób można było wyjąć dwa telefony komórkowe? Edit:... O, Pany. Co tak słąbo? Podpowiedź: Trzeba było rozwinąć pewną umiejętność. Teraz powinno być łatwo. Edytowane 29 sierpnia 201311 l przez Homer S
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Dokładnie. Trzeba było wyjąć dwa pistolety albo SMG i odebrać telefon, wtedy CJ wyjmował dwie komórki. Jedziesz.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Jaki był najtrudniejszy do zdobycia samochód wymagany do misji Import/Export w San Fierro?
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l BF Injection?E:Była taka fura jak Stafford, pewnie o tego gnoja chodzi. Edytowane 30 sierpnia 201311 l przez XM.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Euros? Ding ding ding. Pamiętam, że można go było spotkać zaparkowanego przy Sfinksie w Las Venturas. I tylko tam.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Jakie nietypowe zawody można rozegrać w San Andreas? Dopiero dzisiaj to odkryłem przez przypadek więc zobaczymy jak wam pójdzie. Edytowane 30 sierpnia 201311 l przez suteq
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Jak do 16 nikt nie zgadnie to podam podpowiedź. Ale to są nietypowe zawody w SA, więc nic takiego oczywistego i normalnego jak w innych częściach. @Podpowiedź: Siłownia. Ale nie dosłownie. Edytowane 30 sierpnia 201311 l przez suteq
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Myślałem, że chodziło o koszykówke... Czy to jest związane z tym glitchem co można z siłowni wylecieć jetpackiem?