Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Tak. Właśnie o triatlon mi chodziło. Organizatorzy to 3 siłownie, sponsorem jest Clucking Bell. No i konkurencje też bekowe, pływanie wpław, jazda na rowerze i bieganie. xD Dajesz.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l W której części(i misji) widać jak dziffka robi komuś dobrze ustami xDD (serio nie wiedziałem co wymyślić )
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Wczoraj ją robiłem to wiem. Misja to Cleaning the Hood, a wspomniana scena jest jak idziemy z Ryderem do kryjówki Ballasów i tam w scence w pokoju laska robi loda Ballasowi.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Co się stanie gdy w GTA 2 zrobimy wszystkie misje dla 3 gangów w danym mieście?
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Nie o to mi chodzi. To o czym Ty piszesz dzieje się po tym o co mi chodzi. Np. w 3 mieście miałem na koniec wynik 125mln. Edytowane 30 sierpnia 201311 l przez suteq
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Trzy zdradzieckie kutangi dla ktorych wypruwales swoje flaki chca Cie zabic.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Na przestrzeni 2 czesci GTA powtarza sie ta sama nazwa misji, jaka to nazwa?
Opublikowano 1 września 201311 l Minely 2 dni, Rozaliusz chyba zapomnial wiec zadam zagadke jakas prosta: Najbardziej wkur*iajaca zenska postac w GTA:SA ?
Opublikowano 1 września 201311 l Catalina ofc, aczkolwiek wysłałem Roziemu pw dzisiaj, żeby zadał, ale skoro się wyrwałeś no to trudno
Opublikowano 1 września 201311 l Zadajesz ! Minely juz 2 dni, i na odpowiedz na moje pytanie nie musialem teraz minuty nawet czekac, wiec nie ma co przedluzac. Edytowane 1 września 201311 l przez Bansai