Opublikowano 5 września 201311 l W San Andreas poznajmey pewnego hipisa. Gdzie jeszcze, oczywiście poza cut scenkami/misjami, możemy się na niego w GTA natknąć?
Opublikowano 5 września 201311 l No to był jakiś easter egg w IV, stronka o teoriach spiskowych itd i założyciel miał nick podobny do Trutha, już nie pamiętam jaki dokładnie. xD
Opublikowano 6 września 201311 l dobra. co oznacza tatuaz na dloniach Mikhaila Faustina? Edytowane 6 września 201311 l przez Najtmer
Opublikowano 7 września 201311 l 12. ma to zwiazek z calym sednem fabuly ktora opiera sie na grupie 15 najemnikow ktorzy zostali sprzedani wrogowi podczas wojny w jugoslawii. grupa ta zamordowala rodzine i sasiadow Darko, za co ten chcial sie zemscic i dokonal tranzakcji, za smieszna sume. w efekcie tego 12 osob zginelo, przezyl darko, florian i niko. niko zabija darko pakujac mu kulke za kazdego z jego squadmembersow. suteq byl pierwszy. i niech mi ktos (pipi)s powie ze ta fabula jest do dupy to mu kupie kredki i flamastry i wysle na wskazany adres Edytowane 7 września 201311 l przez Najtmer
Opublikowano 7 września 201311 l @Najtmer Fabuła i prawdziwy cel Niko to tak naprawdę tło gry i fajnie się to śledzi(szkoda, że to tylko tło), aczkolwiek troszkę zje.bali to, że Niko jest z deka popychadłem, a przecież to tak naprawdę ostry skur.wiel z Serbii, który przeżył niejedno więc jedno drugiemu zaprzecza. Moje pytanie: Co przerażającego znajdziemy na pustyni w San Andreas? Edytowane 7 września 201311 l przez suteq