Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Xbox One is getting Fable: Legends as an exclusive. It was announced at Microsoft’s gamescom presser. Microsoft showed off a new trailer at its pre-gamescom presser, which showed off a variety of Albion’s heroes, from mages, warriors and archers, walking through a pop-up forest world. It was all very whimsical. The heroes peek through a castle door’s keyhole to see a giant ogre inside. Naturally it breaks free and starts fighting the group. You can be a hero or a villain and the impression we got is that it’s either an MMO or a persistent online title. More as we get it. Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez Soul
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Będzie można grać w 4 osobowych teamach, będzie można się także wcielić w rolę złoczyńcy i wtedy dojdą elementy strategiczne jak zarządzanie i kierowanie grupą przeciwników, z którymi drużyna bohaterów będzie walczyć. Drużyny będą mogły składać się z ludzi, albo z AI, albo z ludzi + AI.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Nie ma co wrzucać screenów z trailera CGI PS. Na targach jest jednak jakiś wczesny kod gry, ale nie wiadomo czy coś trafi do sieci. Gra chodzi na UE4. Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Dobrze że nie jest to pierdołka jak ostatnie gierki sygnowane nazwą Fable , sam koncept ciekawy mam nadzieje że AI naszych ewentualnych kompanów będzie dawać radę
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Wspomnisz moje słowa, w materiałach prasowych po ujawnieniu Xone MS pisał o uczących się AI, pewnie będzie to miało podobne zastosowanie jak w Forza 5. Trzeba tylko liczyć na to, że faktycznie wniesie to coś ciekawego i nie skończy się na samym gadaniu.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Bez gadania najlepsza zapowiedzana gra na X1. Klimatycznie, z pomysłem i robione na poważnie.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Nie ma co wrzucać screenów z trailera CGI Screeny co prawda bullshoty (jak wszystkie promocyjne fotki ), jednak z pewnascia sa wyciagniete z silnika gry.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l No co Ty gadasz, to jest najzwyklejsze CGI, które z samą grą pewnie nie ma nic wspólnego.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Każde CGI miało dużo wspólnego z właściwą grą, dla mnie pierwszy i drugi screen to silnik gry a nie CGI, Panowie qrva tą next geny czemu niby to miałoby tak nie wyglądać? O_O IMO skoro teraz na koniec wychodzą takie piękne gry to skąd ta niewiara w next geny ?
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Bo fable to gniot robiony przez typa, ktory zawsze klamie? Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez Jaczes
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Sam jesteś gniot, Piotrusia już nie ma od dłuższego czasu w MS a tym bardziej LH, gra leci na UE4.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l No co Ty gadasz, to jest najzwyklejsze CGI, które z samą grą pewnie nie ma nic wspólnego. Ke? trailer to CGI ale fotki sa z gry. Na pierwszy rzut oka widac ze modele sa znacznie uproszczone wzgledem trailera
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l http://www.gamersyde.com/news_gc_fable_legends_revealed-14431_en.html Mówiłem in game.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l No jeśli to chociażby in-engine, to grubo. W sumie racja, w pełnym CGI nie robiliby trawy dzielonej na 4 Graficznie robi, przejrzałem te foty z Gamersyde i faktycznie to nie CGI - na goblinach widać nawet lekki aliasing, tak samo jak na mieczu wbitym w trola, gdzie zęby są wyraźne. Z opisów wynika, że to coś więcej niż ładny samograj, a produkcja łącząca różne gatunki. Bez Piotrka Lionhead może zacznie robić gry, a nie holding hands experience.Jak gra ma podobnie wyglądać i to z otwartym światem, to nie mam pytań i ciekaw jestem co dowali Epic jak wypuści Gears of War 4.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l wygląda bajecznie, właśnie ten baśniowy klimat fable + ue4 + brak pitera daje nadzieje na Fable godne 1 i 2.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Hmm czyli co, to już nie będzie stare dobre fable, tylko jakaś coopowa młućka ? Graficznie miiodzo, uwielbiam baśniowy klimat z Fable
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l Wrażenia z pokazu: http://www.cdaction.pl/artykul-34363/gamescom-13-fable-legends---wrazenia-z-pokazu.html