Skocz do zawartości

Fable Legends

Gość Soul

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Nie do końca. Tak jak w każdej grze będą jakieś pierdoły wyłącznie do kupienia - ale nie będą to żadne rzeczy wpływające na gameplay. Wszystko co ma związek z gameplayem będziesz natomiast nabywał normalnie poprzez postęp w grze.

Coś jak w Forzy i możliwością zakupu aut. Grasz normalnie i wraz z postępem nabywasz kredyty i auta, nie ma żadnych barier pieniężnych. Ale jak ktoś nie chce grać, a chce mieć auta to może je sobie kupić za prawdziwą kasę. To już jego problem.

Generalnie to jestem pozytywnie zaskoczony jak duży set dają w darmowej rotacji. 4 bohaterów jednocześnie z dostępem do całej gry? Większość ludzi nie będzie potrzebowała niczego więcej i kupi jednego bohatera za te 5-10$, a resztą będzie grać w rotacji. No i na plus, że wszystkie przyszłe dodatkowe questy będą za darmo.

Edytowane przez DonSterydo
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Dostałem kod do bety.

Ściąga się, jedyne 7,1 Gb :P

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ja nic nie dostalem wiec oficjalnie bojkotuje gre. Nie mam zamiaru grac w gry od firm ktore nie szanuja swoich fanow. No chyba ze za darmo.

Edytowane przez hav3n
Gość DonSterydo
Opublikowano

Beta aktualnie jeszcze nie jest uruchomiona, trzeba polurkować forum Lionhead kiedy start.

Opublikowano

Na dzień dobry mega dropy animacji, mapki bardzo małe - wpadasz, tłuczesz kilku przeciwników i przechodzisz do kolejnej.

Kamera wariuje, jak cała ekipa zacznie atakować to chaos niemiłosierny.

Dużo pracy jeszcze muszą w to włożyć żeby miało to ręce i nogi

Opublikowano

No szykuje się raczej crapik, 60-70 na metacritic i zarznięcie marki. Nikt w to nie bedzie chcial grać skoro są lepsze gry w tym gatunku. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Kto jeszcze nie grał a zapisał się do bety niech obada skrzynkę, ja własnie dostałem kod.

@EDIT

Pograłem trochę, faktycznie gameplayowo kupa ale jak to wygląda i się rusza :shok: .

Edytowane przez Spaulding
  • 4 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Czyżby tym razem jakiś sensowny kod wrzucili? Ja betę wywaliłem z HDD po godzinie.

Gość DonSterydo
Opublikowano

No to ściągam jeszcze raz i zobaczę co jest 5 bo 2 miesiące temu stan bety był tragiczny.