Skocz do zawartości

Fable Legends

Featured Replies

• Odpowiedzi 261
  • Wyświetleń 44,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jestem bardzo zasmucony gry ludzie skreslaja Legends tylko dlatego ze nie jest to Fable 4. Na pierwszy rzut oka gra przypomina Evolve - bezmyslnie idziesz przez arena bijac mobli az dochodzisz do boss

• Xbox One is getting Fable: Legends as an exclusive. It was announced at Microsoft’s gamescom presser.   Microsoft showed off a new trailer at its pre-gamescom presser, which showed off a variety o

• Fable w Edge.       https://vine.co/v/OPAteie3Fbg       Jakie to piekne :3

Opublikowano

Oni to falami rozsyłali. Albo trafiłeś albo musisz czekać na kolejną serię.

Opublikowano

ładnie to optymalizują z wersji na wersje, pierwsza beta jaka grałem rozpikselowane to w chuy max to bylo 720p fpsy plywaly 15-30 -

teraz jest taka zyleta, na 90% 1080p i widać ze czasem framerate plywa znacznie powyzej 30fps (choc jakies dropy przy ostrej zadymie przy fizyce czasteczkowej czeste) wiec pewnie celuja w 60fps

samej zmiany w mechanice rozgrywki nie stwierdzono, jest tylko jakos latwiej, na poczatku czesto ginalem, teraz juz nawet potka czasem nie zuzyje ale byc moze opanowalem ta postac

Opublikowano

Grałem ostatnio i mają jeszcze sporo do zrobienia. Gra dalej jest nudna jak flaki z olejem, brak różnorodności w tym kawałku kodu co go udostępniają.

Opublikowano

Dziwne zeby gra pisana od poczatku do konca pod coopa nie byla nudna grajac z randomami w kolko jedna misje ;)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Chodzi raczej o to, że same postaci mają dwie zdolności na krzyż i cała rozgrywka opiera się właściwie do nawalania jednego przycisku na padzie.

Opublikowano

Chodzi raczej o to, że same postaci mają dwie zdolności na krzyż i cała rozgrywka opiera się właściwie do nawalania jednego przycisku na padzie.

Dziwne zeby na poczatku gry RPG byl dostepny caly wachlarz skilli.

Opublikowano

Czyli jednak falszywy mesjasz ? Mozna sie spodziewac jeszcze bety dla wszystkich graczy ?

Opublikowano

Zapisz się, na pewno będą wpuszczać dalej ludzi. A panowie widzę, że NDA mają gdzieś OLO

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Premiera 13 pazdziernika. Bedzie grane.

Opublikowano

Premiera 13 pazdziernika. Bedzie grane.

Nie ma daty premiery jeszcze.

Opublikowano

Na Comic Con bylo info o 13 pazdziernika ale podobno to nie jest oficjalna data.

Opublikowano

Microsoft said: “We look forward to opening the world of Fable Legends to players this holiday, but don’t have anything more to share on specific release timing. The date listed in the San Diego Comic-Con Xbox recap video was incorrect and we apologize for any confusion.”

Opublikowano

: 3

Dobrze ze w ten weekedn znowu pogram sobie w bete  :fsg:

Opublikowano

Lepiej nie grać na czyimś kluczu.

Edytowane przez wrog

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i gdzie moje zaproszenie do bety... zapisałem się i wciąż czekam... Pewnie dostanę 2tyg przed premierą ;3

Opublikowano

Albo wcale  :Coolface:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No tez jest taka opcja. mamili na E3, ze za kilka dni "największy wysyp bet kluczy ever".przed gamesconem też na forum pisali, ze dodadzą sporo graczy...Albo mam pecha albo mnie tam nie chcą :D

Opublikowano

Rozegralem sobie wlasnie kilka meczykow i poprawili framerate. Gra juz w ogole nie tnie do tego graficzka robi robote, czasami az prosi sie o zrobienie screena. Biorac pod uwage spora ilosc roznorodnych bohaterow bedzie dobra giera do coopa :)

Edytowane przez hav3n