Sibian 154 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 (edytowane) Wiesz, najczęściej ratio na plusie = zadowolenie z meczyka ; ) Trzeba dobrze poznać miejscówki i widzieć gdzie kampią na heada, by tego unikać. Powoli się tego uczę i sam stosuję ; ) Oczywiście tylko gram z randomami ale większych aspiracji w tej grze nie mam. Wróciłem dzięki dropom i troszkę się wkręciłem, ale czysto zabawowo z randomami. Edytowane 21 sierpnia 2013 przez Sebastian Ś. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Faktycznie deathmatch jest zabawny, jak Ci się ktoś przed nosem spawnuje. Ale można to wykorzystać na swoją przewagę, ma się przecież 10s nieśmiertelności. Wystarczy przykucnąć i się obejrzeć dookoła czy ktoś na nas nie czatuje. Jeśli tak - headshot i po sprawie ;]. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 (edytowane) Mnie akurat ratio wali po całości. Wiadomo, że fajnie mieć ratio na plusie, ale jak mam na minusie to nic sobie z tego nie robię. Gra mi ma dawać fun, ale z takimi błędami nie daje funu. W ogóle to powinni wprowadzić jednak lvl jak w codzie, aby graczy dobierało po lvl ew. po ratio, no bo kuźwa jak wrzuca mnie do lobby z 2 klanami i moją drużynę masakrują 16:0 to ja się pytam co za debil to projektował? Chciałbym nabrać trochę skilla, ale nie mogę bo dostaję takie bomby, że nie to, że nie zdążę zareagować, ale nawet nie wiem skąd, a okazuje się, że typek siedział za beczkami na długiej z glockiem. :confused: I jak ja mam mieć szanse z takimi no-lifami? :confused: ekhu... ekhu... Wynurzenia mięsa armatniego. ekhu... ekhu... edit: ja rozumiem, że do cs: go można się przypi.erdalać, że odtwórcze etc., ale czytając te posty odnoszę wrażenie, że od dobrej gry spodziewacie się: > nabijania punktów doświadczenia jak w rpg i sztucznego segregowania graczy > automatycznego odnawiania zdrowia > odrzutu broni jak w pistolecie na wodę I jeszcze ten SPAM o byciu gwałconym przez kolesia który schował się z glockiem za beczką. NAPRAWDĘ?! Sorry, ziomuś. Albo jesteś upośledzony psychomotorycznie albo grasz na padzie. Jeszcze raz sorry. Edytowane 21 sierpnia 2013 przez DarealRadexHEJOO 1 Cytuj
/Kubek 1 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Wymieniam bronie na skrzynki . Jeżeli ktoś potrzebuje jakiejś to niech pisze mi na PW . 1 Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 (pipi)a dropi. Jak potrafi zapamiętać te ponoć 4 dropy to i chyba zapamiętuje każdemu ten tydzień ( w zależności od dnia ), a nie , że zawsze wszystkim w środę -czwartek się resetuje. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 (pipi)a dropi. Jak potrafi zapamiętać te ponoć 4 dropy to i chyba zapamiętuje każdemu ten tydzień ( w zależności od dnia ), a nie , że zawsze wszystkim w środę -czwartek się resetuje. Może masz racje .... ale z tego co zauważyłem to od 3 dni nie widziałem aby ktoś wydropił skina do broni ,same skrzynki ludziom wpadają .A trochę tych meczy rozegrałem nie wiem czy to zbieg okoliczności czy valve palce w tym maczało . Wieczorem pograł dłużej to zobaczę czy coś wpadnie Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 (edytowane) Lecą skiny i bronie. Jakby ktoś wiedział czy reset dropów jest ogólny ( środa- czwartek ) czy dla każdego z osobna ( liczy tydzień od momentu wypadnięcia czwartego gifta ) to proszę pisać. Zdobyłem już czwarty prezent we wtorek i od tego czasu nic a gram bardzo dużo. Edytowane 22 sierpnia 2013 przez Sebastian Ś. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Kurde, właśnie jakiś update 117 mb był i teraz do żadnej gry nie mogę dołączyć, brawo Valve ;/. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Wy gracie dla przyjemnosci czy dla mozliwego zysku? Bo ciagle tylko o dropach piszecie, Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Kupili dla przyjemności, przyjemność minęła - został zysk..... a że robienie zysku sprawia ludziom przyjemność Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 (edytowane) Ja trochę też, bo w ciągu ostatnich kilku dni dobre 5-6h przegrałem i lekko skill poszedł w górę, a michałek potrafi lekko drgnąć kiedy jesteś na dole listy i robisz akcję typu szalony raid na miejsce kampy, ściągasz jedną serią trzech typa, później jeszcze czwartego zza winkla i na koniec mocno ranisz swojego zabójcę, którego za moment dokończy kolega i tym samym wbijasz na drugie miejsce w drużynie. Szkoda, że tak wygląda może 1/4 gier, bo w większości przypadków wlokę się gdzieś na dnie tabeli miażdżony przez pr0sów ;/. Edytowane 22 sierpnia 2013 przez raven_raven Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Są dropy Pany na DM wpadła mi skrzynia i dwa mecze poźniej skin do AWP całość ~ 2€ Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Coś oszukujesz. Rozegrałem chyba z 6 meczy i nic NIKOMU nie wypadło. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 W ostatnim apdejcie wydali medale dla ludzi którzy grali w kałnter strajka >5 lat. Mam. Bardzo się z tego cieszę. Jednocześnie, według tego co napisali na blogu, poprawili balans i fizykę broni. Z tego co zauważyłem obniżyli cenę skałta do 2 tysiaków. NARESZCIE! PO PONAD DEKADZIE CZASU ODKRYLI, ŻE TO GÓ.WNO JEST ZA DROGIE. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 (edytowane) Są również zmiany na mapach. Dodali nowe miejsca dla lepszego balansu. Edytowane 23 sierpnia 2013 przez Sebastian Ś. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 CO to za patologia się dzieje z tym skrzynkami cena leci na łeb na szyje obecnie 1,18€ ! zapewne do wieczora zejdą poniżej 1€ . A klucz do skrzynki 1.5€ Wszystko idzie w strone sytuacji z TF2 .. skrzynie po 0.03 € klucze po 1.5 € Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Przynajmniej skrzynkowcy dadzą se trochę siana. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 No i po co będzie ktoś miał kupić klucz do skrzynki za eurosa jak za chwile każdy skin będzie po 0,03 , Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Dla szansy dostania itema wartego kilka euro. TF2 ma tak od lat a widac klucze się sprzedają. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 (edytowane) No i po co będzie ktoś miał kupić klucz do skrzynki za eurosa jak za chwile każdy skin będzie po 0,03 , No dokładnie Dla szansy dostania itema wartego kilka euro. TF2 ma tak od lat a widac klucze się sprzedają. Ale kto to kupuje ? idioci i nolajfy ... bo normalny gracz tego nie kupi . I jakie masz szanse na dostanie takiego unikatowego itema ? podobne jak trafienie 6 w lotka czy jeszcze mniejsze ? Skrzynki warto było otwierać w pierwszym tyg zaraz po updejcie wtedy można było liczyć na wartościowe skiny ....obecnie to desperacji tylko decydują się na otwarcie skrzynki licząc ze bedzie tam coś konkretnego Edytowane 23 sierpnia 2013 przez canuks Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 (...) Ale kto to kupuje ? idioci i nolajfy ... bo normalny gracz tego nie kupi .(...) Może ludzie z krajów gdzie nie zarabia się jak zwierzęta? Tam ważniejsze niż wydanie 2-3 dolców jest zaoszczędzenie odrobiny wolnego czasu. Oczywiście na wschodzie świata slavniggery rzucają się na te 2-3 dolce jak na pomarańcze. Mówię jak jest. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Wiadomo kiedy będzie reset dropów? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Polacy widać nie doceniają jak śmieszną kwotą dla ludzi na zachód od nas jest $1 za kluczyk i inne pierdoły. Gdyby gry były w Polsce to mikrotransakcje by nigdy nie miały szansy przebicia bo nikt by tego nie kupował. W innych krajach to grosze tak małe, że oni nie widza nawet tych wydanych 2 euro na czapeczkę. Nie możemy więc oczekiwać, ze świat się nagle zlituje nad biednymi cebulakami i dostosuje swoje ceny do naszych jak ze bogatych realiów. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Wiadomo kiedy będzie reset dropów? Kiedy miałeś pierwszego dropa ? policz sobie od tego czasu 7 dni kalendarzowych i masz odpowiedz kiedy masz reset . Reset jest indywidualny nie ogólny .Mi wczoraj wpadły dwa dropy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi