raven_raven 12 014 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 wytłumacz ktoś debilowi o co chodzi z tymi dropami ? steama mam od wczoraj xD zagrałem kilka meczów, wkrętka jest, ale leją mnie. dawno w ogóle na pc nie grałem <konsolomaniak> jakieś tam bronie mi się pokazywały po prawej stronie podczas meczu - o to chodzi ? chce zarabiać hajsy (pipi)aa To po prawej to właśnie wszystkie przedmioty "dropnięte" po meczu. Wypatruj pod przedmiotami swojej ksywy, wtedy właśnie ten przedmiot "wypadł" Tobie. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 te malowane sprzedawaj, bo tyle dają, że gnat Ci wygląda jak zabawka dla dziecka w inventory możesz także wyposażyć się w m4a1 i usp z tłumikami zamiast m4a4 i p2000 sam biegam ze starym dobrym usp bez tłumika zamiast standardowego gó.wnianego pistolecika Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 no kumam kumam. kumplowi coś dropnęło i mu mówię, żeby sprzedawał od razu ale coś mi gadał, że jego konto nie jest "zaufane?" i nie może nić sprzedawać. wtf? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Zapewne musi poczekać 30 dni zanim będzie mógł sprzedać przedmiot na rynku. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 powiedz kumplowi żeby nie pił tyle, bo też nie wiem ocb jak coś sprzedajesz to nie zapomnij wyszukać najpierw item w markecie; sprawdzić wykresik; zobaczyć jakie ceny faktycznie są minimalne ('starting at' jest mylące bo często odnosi się do ofert sztucznie zaniżanych dla szybkiej sprzedaży) tyle Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 (edytowane) Niektóre skiny to straszna tandeta, inne niezłe. Podoba mi się np. The Aztec Collection ( chociaż nie wszystkie ). Edytowane 27 sierpnia 2013 przez Sibian Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Wciąż daleko do np. DayZ i SVD w siateczce kamuflującej (z PRAKTYCZNYM zastosowaniem). Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Dlaczego wszyscy biegają z AWP na DM? WSZYSTKIE zgony jakie miałem były z AWP czyli 26. No masakra jakaś. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Bo w tej z(pipi)anej grze powinno być podział ze jedno awp i jedna lub dwie auto-camp w drużynie bo przez to takiego azteca np. to się w ogóle nie chce grać... Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Takie custom zasady to tylko na prywatnych serwerach. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Haha, prawie cały dzień dobrego grania, ratia koło 2 i dopiero jak się zacząłem z randomami wydurniać na mapie to wpadł skin. xD Za 0,13 euro. ;_; Cytuj
czapa 677 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 A skąd wiadomo że są 2 dropy dziennie i 4 tygodniowo? Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Kolejna skrzynkę za euro pogoniłem hihihhiihih... Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Już nic nie ogarniam. Starałem się. Grałem zespołowo. Skrzynkę dostał koleś z 1 fragiem 1 asystą i 11 zgonami. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 (edytowane) Już nic nie ogarniam. Starałem się. Grałem zespołowo. Skrzynkę dostał koleś z 1 fragiem 1 asystą i 11 zgonami. Pisałem to juz kilka razy i napiszę jeszcze raz .... twoje osiągniecia w grze nie mają wpływu na to czy dostaniesz dropa czy nie ,nie wpływają również na jego jakość . W tygodniu dostajesz 2 dropy z automatu 4 w miesiącu wystarczy tylko grać ,a jak nie chcesz grać wbij na jałowy serwer zostaw grę i dropy wpadną . To jest totalny random i tyle . Jednak rzecz którą ludzie potwierdzają to DM wpada w 90% procentach czarna skrzynka (która niby jakościowo jest gorsza) na klasycznym uproszczonym /turniejowym łatwiej o czerwoną skrzynkę (esport) i chyba coś w tym jest bo swoje 4 pierwsze dropy miałem na uprosczzonym i dostałem 2 skrzynie e sport . Ostatnie dropy robiłem na DM i dostałem 2 czarnule . Edytowane 29 sierpnia 2013 przez canuks Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Dobrze, ale za idlowanie możesz potencjalnie dostać reporta i skończy się zarabianie pieniążków przez Internet. Cytuj
czapa 677 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 (edytowane) Po dzisiejszym update mam freezy podczas gry a na dodatek dostałem skrzynkę ale nie pojawiła sie ona w ekwipunku i znikła. Super Edit: Skrzynka się pojawiła, freezy zostały Edytowane 30 sierpnia 2013 przez czapa Cytuj
canuks 63 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 No ja też mam jakieś frezy sporadyczne ale są Fapdł mi skin five-seven|jungle i pudełko esport Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Ja też mam czasem jakieś dziwne stop klatki. Ale ja mam w co drugiej grze więc już nie wiem czy wina kompa czy gry. Tutaj mówicie , że jednak gry ; ) Cytuj
Gość suteq Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Też mam czasem ściny takie, że ja normalnie gram tylko, że za jakąś chwilę się odetnie właściwa rozgrywka i przeważnie widzę tylko swojego trupa. W ogóle skrzynki już po 0,80, a środę jeszcze sprzedawałem za 1,10 euro. Cytuj
Shakal_ATT 0 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Już nic nie ogarniam. Starałem się. Grałem zespołowo. Skrzynkę dostał koleś z 1 fragiem 1 asystą i 11 zgonami. Pisałem to juz kilka razy i napiszę jeszcze raz .... twoje osiągniecia w grze nie mają wpływu na to czy dostaniesz dropa czy nie ,nie wpływają również na jego jakość . W tygodniu dostajesz 2 dropy z automatu 4 w miesiącu wystarczy tylko grać ,a jak nie chcesz grać wbij na jałowy serwer zostaw grę i dropy wpadną . To jest totalny random i tyle . Jednak rzecz którą ludzie potwierdzają to DM wpada w 90% procentach czarna skrzynka (która niby jakościowo jest gorsza) na klasycznym uproszczonym /turniejowym łatwiej o czerwoną skrzynkę (esport) i chyba coś w tym jest bo swoje 4 pierwsze dropy miałem na uprosczzonym i dostałem 2 skrzynie e sport . Ostatnie dropy robiłem na DM i dostałem 2 czarnule . Ja przez ostatnie dwa resety miałem dropy na klasycznym i same czarne skrzynki poleciały. Koledze z kolei głównie esport lecą na tym samym servie. Jeśli staty nie mają znaczenia, to wątpię żeby tryb gry miał wpływ na drop. Kwestia farta. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 (edytowane) W ogóle skrzynki już po 0,80, a środę jeszcze sprzedawałem za 1,10 euro. paranoja w hooj z tym jest zobacz jak klucze do góry poszły z 1.49 na 2.00 w ciągu jednego dnia( 1-2 godzin ) . To się nazywa zmowa cenowa i nikt nie schodzi poniżej 2€ . Swoją drogą jestem ciekaw skąd ludzie te klucze biorą , wdropić się nie da ,a kolesie mają ich po 30-50(i więcej) w ekwipunku Edytowane 30 sierpnia 2013 przez canuks Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Po prostu skupują skiny, sprzedają na markecie, kupują za to klucze, wymieniają, sprzedają znowu/wymieniają na klucze i się interes kręci To samo miało miejsce w TFie, gdzie waluta "1 metal rafinowany" szybko przestała istnieć na rzecz kluczy właśnie. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 (edytowane) Cisnę dzisiaj sobie w CS'a co meczyk lecą itemy przynajmniej dla 2 graczy i same skiny do Ak47 myslę sobie fajnie może i mi wpadnie to lekko 2€ do przodu ..... 5 mecz pod rząd lecą skiny 5 graczy je dostaje (same AK47 ) .... jajestem i ja w stawce i co ? qwa wpada skina do MAC10 warty 0.08 € :D to jest szczęście Edytowane 31 sierpnia 2013 przez canuks Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 (edytowane) Skrzyneczki już zapewne niedługo po 0,01 a mi dzisiaj wypadł skin za ponad 5 ojro : ) Dokładnie ten : Brzydki, leci do sklepu. Edytowane 2 września 2013 przez Sibian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi