Opublikowano 27 sierpnia 201311 l wytłumacz ktoś debilowi o co chodzi z tymi dropami ? steama mam od wczoraj xD zagrałem kilka meczów, wkrętka jest, ale leją mnie. dawno w ogóle na pc nie grałem <konsolomaniak> jakieś tam bronie mi się pokazywały po prawej stronie podczas meczu - o to chodzi ? chce zarabiać hajsy (pipi)aa To po prawej to właśnie wszystkie przedmioty "dropnięte" po meczu. Wypatruj pod przedmiotami swojej ksywy, wtedy właśnie ten przedmiot "wypadł" Tobie.
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l te malowane sprzedawaj, bo tyle dają, że gnat Ci wygląda jak zabawka dla dziecka w inventory możesz także wyposażyć się w m4a1 i usp z tłumikami zamiast m4a4 i p2000 sam biegam ze starym dobrym usp bez tłumika zamiast standardowego gó.wnianego pistolecika
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l no kumam kumam. kumplowi coś dropnęło i mu mówię, żeby sprzedawał od razu ale coś mi gadał, że jego konto nie jest "zaufane?" i nie może nić sprzedawać. wtf?
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Zapewne musi poczekać 30 dni zanim będzie mógł sprzedać przedmiot na rynku.
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l powiedz kumplowi żeby nie pił tyle, bo też nie wiem ocb jak coś sprzedajesz to nie zapomnij wyszukać najpierw item w markecie; sprawdzić wykresik; zobaczyć jakie ceny faktycznie są minimalne ('starting at' jest mylące bo często odnosi się do ofert sztucznie zaniżanych dla szybkiej sprzedaży) tyle
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Niektóre skiny to straszna tandeta, inne niezłe. Podoba mi się np. The Aztec Collection ( chociaż nie wszystkie ). Edytowane 27 sierpnia 201311 l przez Sibian
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Wciąż daleko do np. DayZ i SVD w siateczce kamuflującej (z PRAKTYCZNYM zastosowaniem).
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Dlaczego wszyscy biegają z AWP na DM? WSZYSTKIE zgony jakie miałem były z AWP czyli 26. No masakra jakaś.
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Bo w tej z(pipi)anej grze powinno być podział ze jedno awp i jedna lub dwie auto-camp w drużynie bo przez to takiego azteca np. to się w ogóle nie chce grać...
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Haha, prawie cały dzień dobrego grania, ratia koło 2 i dopiero jak się zacząłem z randomami wydurniać na mapie to wpadł skin. xD Za 0,13 euro. ;_;
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Już nic nie ogarniam. Starałem się. Grałem zespołowo. Skrzynkę dostał koleś z 1 fragiem 1 asystą i 11 zgonami.
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Już nic nie ogarniam. Starałem się. Grałem zespołowo. Skrzynkę dostał koleś z 1 fragiem 1 asystą i 11 zgonami. Pisałem to juz kilka razy i napiszę jeszcze raz .... twoje osiągniecia w grze nie mają wpływu na to czy dostaniesz dropa czy nie ,nie wpływają również na jego jakość . W tygodniu dostajesz 2 dropy z automatu 4 w miesiącu wystarczy tylko grać ,a jak nie chcesz grać wbij na jałowy serwer zostaw grę i dropy wpadną . To jest totalny random i tyle . Jednak rzecz którą ludzie potwierdzają to DM wpada w 90% procentach czarna skrzynka (która niby jakościowo jest gorsza) na klasycznym uproszczonym /turniejowym łatwiej o czerwoną skrzynkę (esport) i chyba coś w tym jest bo swoje 4 pierwsze dropy miałem na uprosczzonym i dostałem 2 skrzynie e sport . Ostatnie dropy robiłem na DM i dostałem 2 czarnule . Edytowane 29 sierpnia 201311 l przez canuks
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Dobrze, ale za idlowanie możesz potencjalnie dostać reporta i skończy się zarabianie pieniążków przez Internet.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Po dzisiejszym update mam freezy podczas gry a na dodatek dostałem skrzynkę ale nie pojawiła sie ona w ekwipunku i znikła. Super Edit: Skrzynka się pojawiła, freezy zostały Edytowane 30 sierpnia 201311 l przez czapa
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l No ja też mam jakieś frezy sporadyczne ale są Fapdł mi skin five-seven|jungle i pudełko esport
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Ja też mam czasem jakieś dziwne stop klatki. Ale ja mam w co drugiej grze więc już nie wiem czy wina kompa czy gry. Tutaj mówicie , że jednak gry ; )
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Też mam czasem ściny takie, że ja normalnie gram tylko, że za jakąś chwilę się odetnie właściwa rozgrywka i przeważnie widzę tylko swojego trupa. W ogóle skrzynki już po 0,80, a środę jeszcze sprzedawałem za 1,10 euro.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Już nic nie ogarniam. Starałem się. Grałem zespołowo. Skrzynkę dostał koleś z 1 fragiem 1 asystą i 11 zgonami. Pisałem to juz kilka razy i napiszę jeszcze raz .... twoje osiągniecia w grze nie mają wpływu na to czy dostaniesz dropa czy nie ,nie wpływają również na jego jakość . W tygodniu dostajesz 2 dropy z automatu 4 w miesiącu wystarczy tylko grać ,a jak nie chcesz grać wbij na jałowy serwer zostaw grę i dropy wpadną . To jest totalny random i tyle . Jednak rzecz którą ludzie potwierdzają to DM wpada w 90% procentach czarna skrzynka (która niby jakościowo jest gorsza) na klasycznym uproszczonym /turniejowym łatwiej o czerwoną skrzynkę (esport) i chyba coś w tym jest bo swoje 4 pierwsze dropy miałem na uprosczzonym i dostałem 2 skrzynie e sport . Ostatnie dropy robiłem na DM i dostałem 2 czarnule . Ja przez ostatnie dwa resety miałem dropy na klasycznym i same czarne skrzynki poleciały. Koledze z kolei głównie esport lecą na tym samym servie. Jeśli staty nie mają znaczenia, to wątpię żeby tryb gry miał wpływ na drop. Kwestia farta.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l W ogóle skrzynki już po 0,80, a środę jeszcze sprzedawałem za 1,10 euro. paranoja w hooj z tym jest zobacz jak klucze do góry poszły z 1.49 na 2.00 w ciągu jednego dnia( 1-2 godzin ) . To się nazywa zmowa cenowa i nikt nie schodzi poniżej 2€ . Swoją drogą jestem ciekaw skąd ludzie te klucze biorą , wdropić się nie da ,a kolesie mają ich po 30-50(i więcej) w ekwipunku Edytowane 30 sierpnia 201311 l przez canuks
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Po prostu skupują skiny, sprzedają na markecie, kupują za to klucze, wymieniają, sprzedają znowu/wymieniają na klucze i się interes kręci To samo miało miejsce w TFie, gdzie waluta "1 metal rafinowany" szybko przestała istnieć na rzecz kluczy właśnie.
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Cisnę dzisiaj sobie w CS'a co meczyk lecą itemy przynajmniej dla 2 graczy i same skiny do Ak47 myslę sobie fajnie może i mi wpadnie to lekko 2€ do przodu ..... 5 mecz pod rząd lecą skiny 5 graczy je dostaje (same AK47 ) .... jajestem i ja w stawce i co ? qwa wpada skina do MAC10 warty 0.08 € :D to jest szczęście Edytowane 31 sierpnia 201311 l przez canuks
Opublikowano 2 września 201311 l Skrzyneczki już zapewne niedługo po 0,01 a mi dzisiaj wypadł skin za ponad 5 ojro : ) Dokładnie ten : Brzydki, leci do sklepu. Edytowane 2 września 201311 l przez Sibian