Gość suteq Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Zauważyliście, że w DM jest tak, że jak zabije nas typ albo to my zabijemy typa to albo on albo my respimy się niedaleko trupa i tak jakby jest okazja do zemsty? Ale nadal boli gdy idę sobie i nagle blokuje mnie typ, który dopiero się co zrespił. ;/ Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Skrzyneczki już zapewne niedługo po 0,01 a mi dzisiaj wypadł skin za ponad 5 ojro : ) Dokładnie ten : Brzydki, leci do sklepu. No siemanko! Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Matchmaking w tej grze działa jak (pipi). Chciałem sobie pograć wczoraj i dzisiaj ze znajomymi w czwórkę/piątkę i nie mogliśmy znaleźć meczu, w ogóle. Siedzieliśmy w lobby chyba 12 minut, cały czas licznik się nabijał naprzód i tylko traciliśmy czas. Ponadto nie zdarzyło mi się to po raz pierwszy, już wcześniej miałem z tym problemy. Pomijam już błędy typu "can't connect to lobby, check your internet connection and try again", które wiąże się z resetem całego Steama i w dodatku niezawsze to działa. Paranoja no ;/ Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Może któryś z Was miał ch.ujowy ping? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Jak myślicie, ceny skrzynek mogą pójść w górę czy lepiej opchnąć teraz póki jeszcze jest coś warta? Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Opychaj puki cieple ja sprzedawałem po dwa euro, półtora, ostatnio po jeden a teraz juz po 0,60 są tak że wal puki możesz. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Pchaj póki możesz. Niedługo już tylko zostanie cud wylosowania drogiego skina/broni w grze lub po otwarciu skrzynki.Pudła i większość skórek będzie za grosiki. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 No patrzę ceny teraz i parę osób 0,66, a jakiś typ doyebał 0,6. Co za idiota. A skin mi padł....za 0,07 euro. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Może któryś z Was miał ch.ujowy ping? Nie ma opcji. Próbowaliśmy różnych kombinacji, za każdym razem to samo. Zresztą było nawet napisane, że jakieś 8tys osob szuka w tym samym momencie Classic Competetive na jakieś 18 tys dostępnych, więc to musi być jakiś błąd w systemie. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 (edytowane) Czasem nie da się dołączyć do gry , ten typ tak ma. Wczoraj również miałem , że turniejowy czy uproszczony wyszukiwał w nieskończoność. Edytowane 3 września 2013 przez Sibian Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Jest szansa na jakiś darmowy weekend w najbliższym czasie? Pograłbym, ale nie wiem czy mój intel hd to uciągnie. Większość gier na source'ie chodzi ok, ale np. L4D2 jest niegrywalne, więc nie chciałbym wywalić kasy bez sensu. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Zassaj wersję "trial" i sprawdź. Bo darmowy weekend może szybko nie nadejść. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 (edytowane) Kolega spróbował triala, ale przez jakiś ruski launcher nie udało mu się uruchomić, mówił też, że pod KAŻDYM release'm jest masa komentarzy mówiących że też nie działa. Edytowane 3 września 2013 przez mate5 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 To macie jakieś dziwne źródła. Kolega przy premierze, krótko po niej ściągał i grał bez problemu, potem kupił, bo mu się spodobało. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 (edytowane) Swoją drogą, jeżeli tak Was irytuje matchmaking w GO to naprawdę powinniście spróbować zagrać z randomami w Docie 2. Rozpi.erdolicie laptopa o ścianę. Edytowane 5 września 2013 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Nie zagram, bo zazwyczaj nie gram w słabe gry. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 To rani moje uczucia. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Chyba jednak wpada więcej dropów niż 4. Ten limit wykorzystałem już we wtorek. Reset mam w poniedziałek a dzisiaj wpadła skrzyneczka czyli piąty drop. Od razu piszę , że nie ominąłem nic w poprzednich tygodniach. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 A mi przez 2 dni nic nie chciało wpaść, miałem dobre ratio, grałem różne tryby i nic. Mega ujnia. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Chyba jednak wpada więcej dropów niż 4. Ten limit wykorzystałem już we wtorek. Reset mam w poniedziałek a dzisiaj wpadła skrzyneczka czyli piąty drop. Od razu piszę , że nie ominąłem nic w poprzednich tygodniach. Pojawiały się wpisy od ludzi ze dostawali 5 dropów ale były bardzo sporadyczne 99,98% potwierdza ze dostają 4 dropy na tydzień . A mi przez 2 dni nic nie chciało wpaść, miałem dobre ratio, grałem różne tryby i nic. Mega ujnia. jak już wykorzystałeś te 4 dropy to na co jeszcze liczysz ? Mi dzisiaj wyszukuje same gry z botami sporadycznie 1-2 graczy i reszta boty w każdym trybie wtf ? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Gdzie napisałem, że wykorzystałem 4 dropy? Dropy miałem 2, a kolejne 2 nie chciały wpaść mimo grania i to sporo przez 2 dni. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Gdzie napisałem, że wykorzystałem 4 dropy? Dropy miałem 2, a kolejne 2 nie chciały wpaść mimo grania i to sporo przez 2 dni. No fakt nie napisałeś ... MI dropy lecą regularnie dzien po dniu po 2 dropy iczekam do resetu . dzisiaj miałem rest po 15:30 wpadły dropy w 3 meczach najpierw skrzynia w nast. skin do UMP . Jutro wpadną pewnie dwa nast. przynajmniej w poprzednich tyg. tak miałem Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Ty grasz klasyczny uproszczony? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Ty grasz klasyczny uproszczony? Od 2 tyg tylko DM , poprzednio tylko klasyczny uproszczony Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 (edytowane) Dałem grze szansę i skin za co najmniej 6 euro. A jeszcze drugi drop został. Edytowane 6 września 2013 przez suteq Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi